2014. április 24., csütörtök

Húsvéti projektek

Három terv volt húsvétra, alább látható állapotuk húsvét előtti. Egy bogyós nyaklánc a Mackókirálynőnek, egy húsvéti dísz és egy horgolt lámpa nekem.


És el is készültek, magam sem akartam elhinni. :O) 

Az őfelségének szánt lánc becsületbeli ügy volt, tehát elsőként került le a szalagról. Tetszést aratott az udvarban, őfelsége kegyesen fogadta, nyomban fenséges nyakába helyezte, és az udvari ünnepségeken is viselte. :O)


Húsvétvasárnap lett készen a "tojgli az üvegben" projekt, amit már régóta terveztem, mert nagyon tetszenek az ilyen jellegű díszek. Persze jobb lenne sima üvegben, és a fotomasinát is le kellene már cserélni, de élőben nem rossz. Ez az üveg még megél egy-két kalandot.


Húsvét utánra lett készen, pedig elsőként kezdtem bele, a horgolt lámpaféle. Volt egy ikeás világító hengerem, amit imádtam, de mostanra reménytelenül elkoszlott, és a lámpafüzér kis égőinek is csak a harmada világított már. Be kellett látnom, hogy vége, szétszedtem, és lett két karikám, ami feladat után kiáltott. Meg ugye ott van a pinteresten meg máshol a sok gyönyörű példa, így hát belevágtam. A fonal is adott volt, örököltem. Elsőre nem rossz: tanulság, hogy olyan mintát kell választani, amit körbe lehet horgolni, és nem kell összevarrni. De hát ugye van még egy henger... :O)


Folyamatban lévő projekt

A tunika nekem (de most már tényleg!)


Felkészül

Horgolt és/vagy kötött nagyik az óriás takaróhoz. 
Egyúttal felhívom mindenki figyelmét a jópofa facebookos kezdeményezésre! Alatta a link, ahol csatlakozhatsz. Remek alkalom a csellengő maradék fonalak ártalmatlanítására. :O)



Végül a kedvenc, mondanom sem kell, hogy erre fenekedek a legjobban. Már minden össze van hozzá készítve. De akkor is várnia kell a sorára! 
:O)



2 megjegyzés:

Tímel írta...

Hű de jók!!!
A tunika különösen tetszik.

norono írta...

Belinda már megint csodákat alkottál! Egyetértek Őfelségével, az a nyaklánc fenséges! :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...