Első könyvem - Praktikus horgolt babaholmikElső könyvemet, a Praktikus horgolt babaholmik című kiadványt ajánlom szíves figyelmetekbe. Megvásárolható a Cser Kiadónál, de nálam is!

Ha írsz egy emailt a belindavilaga@gmail.com címre, 
budapestieknek 1500 Ft-ért kapható, 
és átadom egy mindkettőnknek alkalmas helyen és időben, 
vidékieknek pedig én állom a postaköltséget, tehát nekik is csak 1500 Ft-ot kell fizetniük! 
Bónusz, hogy aki tőlem veszi meg a könyvet, annak bármikor, e-mailben vagy akár telefonon is segítek az esetleges elakadásoknál.

A könyvecske az alábbi babaholmik mintáit tartalmazza, és különlegessége, hogy némelyik együtt nő a babával! Nagy öröm, ugyanakkor picit bosszantó is, ha a baba pillanatok alatt kinövi a nagy gonddal készített holmit, erre próbáltam megoldást találni.

A képre kattintva meggusztálhatók, sőt kedvezményes áron megvehetők a modellek a Meska-boltombanSzeretném megköszönni elsősorban Annásnak, aki elindított engem ezen az úton, és a cser Kiadó minden munkatársának a segítségüket. Nem kell mondanom, hogy ünnepi pillanat volt a "mű" megjelenése az én kis életemben. :O) Ezzel kapcsolatban egy kis extra ajándék minta is lesz a Minta Palinta Facebook-csoportomban, aki köt-horgol-hímez, és szívesen csatlakozna a csoporthoz, IDE kattintson.

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...