2010. december 8., szerda

Adventi ajándéknaptár + kulcslyukjáték:) 10. sorsolás


Hát íme Kera ajándéka, illetve ajándékai, ez egy igazán gazdag Jézuska:). A szerencsés nyertes pedig


akinek a fára és a fa alá is jut majd a csomagból. Találjatok egymásra szerencsésen!

Már az elején 3 kulcsszóval indítunk, hála Kera bőkezű felajánlásának:
krém/balzsam, angyal, szappan (sajnos a bugyor nem jött be) - Timel, Pálfalvi Zsuzsa, Latinka
kecsketej, horgolt - és még mindig ők hárman a befutók

Kulcslyukjáték - mindenkinek!


Itt látható a holnapi sorsolás hőse. Nagyon keveset mutat a kulcslyuk, de nagyon sokat elárul az alkotó személye! Tipikos ajándéka látható odaát. :) Na vajon mi lehet?:) Próbáld minél részletesebben leírni!











A játék lényege, hogy tippeld meg, mi látható a kulcslyuk mögött. Azok, akik helyesen tippeltek, a legvégén sorsoláson vesznek részt, és a nyertes illő jutalomban részesül.:) Bárki részt vehet a játékban (kivéve természetesen az ajándék alkotóját:). Egyetlen feltétel, hogy hagyj itt egy bejegyzést a tippeddel. (Ha hirdeted a játékot a blogodon, azt megköszönöm szépen.:) Megadom az ajándék alkotójának blogcímét, két okból: egyrészt így kiegyenlítettebbek az esélyek, másrészt ezeknek a játékoknak kimondatlan céljuk, hogy a magunk és a résztvevők blogját népszerűsítsük egy kicsit. Így aztán szabad a kutakodás, keresgélés. (Természetesen azt nem garantálom, hogy az ajándék tényleg fenn van a blogon!:)

13 megjegyzés:

GhostGirl írta...

én úgy gondolom,ő egy igazi kis karácsonyi angyalka :)
teste talán pici agyag virágcserépből készült,karjai "madzag",pompom kezekkel,feje fa golyó,ráfestve filctollal az arca,haja műhaj vagy angyalhaj esetleg,aranyszínű masnival díszítve,aranyszínű glóriával,csillámporral ékesítve a teste

Krisztina írta...

Ő egy szaténszalagos/masnis, aranyos/szőkés hajú, karácsonyi angyalka - természetesen kézzel készítve.

Unknown írta...

Szépséges karácsonyi angyalka. Teste fehér virágcserép arany festékkel díszítve. Keze és lába fehér-arany sodrott zsinór, nyakában fehér-arany tüll masni. Szőke göndör hajkoronája és arany glóriája van. Feje talán festett fagolyó, mosolygósra festett arcocskával.

Lara írta...

Szerintem o egy angyalka feher aranyozot szallagal,arany szinu hajjal,hungarocel arcocskaval,rozsaszin arcpirrel,a teste pedig egy aprocska viragcserepbol van,a kezei feher zsinorbol es fagolyo disziti a keze veget.

norono írta...

Hűha, hát olyan pontosan írták le az előttem szólók, hogy igazán nehéz alaposabban megfogalmazni.
Szóval egy angyalkáról lehet szó, a teste virágcserép fehérre festve (valószínűleg akril festékkel), a fejecskéje szintén festett hungarocellgolyó (esetleg fa), rózsaszín pofival, piros mosolygós szájjal, fekete szemekkel.A haja aranyszínű angyalhaj, szintén aranyszínű glóriával.Nyakában arany-fehér masni (szatén szalag),keze valószínűleg zsinórból van a végén egy-egy fagolyócskával.

KisVirágh írta...

Ez egy angyalka. Teste fehér virágcserépből készült, arany glóriája van. Az arca kézzel festették, szemét csukva tartja. Masnija arany tüll szalagból készült.A keze és a lába fehér és arany zsinórból készült.

Sturo írta...

Angyalka, fehérre festett virágcserép test arany csillámpor díszítéssel az alján; arany-fehér csavart zsinór kar-láb hungarocell golyóval a végén;
masni a nyakában:fehér tüll szalag, arany csillagos beszövés az egyik oldalán, sima arany beszövés-csík a szalag másik oldalán;
arca: pici pír,piros száj, piros orr, csukott szem;
haja: szőke göndör;
glóriája:arany szálakból áll
Jutka

latinka írta...

ő egy nem is olyan kicsi cserépangyal:) A ruha fehér cserép,arany szórt díszítéssel,keze-lába fehér-arany sodrott szalag,végén pici hungaroceelgömbbel ( bár lehet,hogy papírmasé),a feje szintén hungarocellgömb, haja "babahaj",rajta aranyglória (drótos);arcán szendeség a lecsukott szemek miatt,de óriási vigyor:)) ja,a nyakában nagy arany-tüll masni,ami csillagokkal van díszítve

latinka írta...

A cserép persze festett:))

tideke írta...

Egy aranyos fehér cserépangyal, arany glóriával, sárga-göndör hajjal, mosolygos kis arccal arany masnival.

Unknown írta...

Szóval: egy cserép angyalka, lesütött szemekkel, szőke hajjal, arany glóriával, fehér cserép ruhában, arany masnival a nyakában. Van neki keze is és lába is!

Cimbilimbi írta...

Hogy én mennyire szerettem volna Kera szappancsomagját! Most már megyek a boltjába asszem :D
Ez a kitalálósdi annyira nem megy nekem, szerintem még a sajátomat sem találnám ki :D Úgyhogy nem is másolom ki senki munkáját-fantáziájának termékét, viszont jövök szurkolni!

Belinda írta...

Lezárult

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...