2010. december 11., szombat

Adventi ajándéknaptár + kulcslyukjáték:) 13. sorsolás


Itt láthatók Ibcsy csizmái, kíváncsi vagyok, hogy miből vannak, és hogyan készülnek. Már sok ilyet láttam képeken, de valahogy nem nagyon tudom elképzelni, hogy élőben milyenek lehetnek. Írd le lécci, Ibcsy, jó?
És a mai zsákmány, a csizmavárományos



kissé halovány és reszketeg, de azért egyértelműen Krisztina. Legyetek egymáséi:)

A játékban ma elég lanyha volt az érdeklődés, és a megfejtés, mondhatni, egyhangú. Úgy gondolom, legyenek most mindannyian nyertesek, már csak azért is, mert hajlandók voltak időt szakítani a szombatjukból a találgatásra. Tehát Tideke, Ryki, Bolyet és GhostGirl a befutó.



 Kulcslyukjáték - mindenkinek!



A holnap DÉLI! (bővebben lásd itt) sorsolás 2! főszereplőjének részlete látható a kulcslyuk mögött. Én ebből ki nem találnám, hogy pontosan mik azok, de ezzel általában egyedül maradok.:) Majd  biztosan most is lesz sok megfejtés, és lehet, hogy ebben az ajándékozó, Latinka blogja is segít majd.:)







A játék lényege, hogy minél pontosabban és részletesebben tippeld meg, mi látható a kulcslyuk mögött. Azok, akik helyesen tippeltek, a legvégén sorsoláson vesznek részt, és a nyertes illő jutalomban részesül.:) Bárki részt vehet a játékban (kivéve természetesen az ajándék alkotóját:). Egyetlen feltétel, hogy hagyj itt egy bejegyzést a tippeddel. (Ha hirdeted a játékot a blogodon, azt megköszönöm szépen.:) Megadom az ajándék alkotójának blogcímét, két okból: egyrészt így kiegyenlítettebbek az esélyek, másrészt ezeknek a játékoknak kimondatlan céljuk, hogy a magunk és a résztvevők blogját népszerűsítsük egy kicsit. Így aztán szabad a kutakodás, keresgélés. (Természetesen azt nem garantálom, hogy az ajándék tényleg fenn van a blogon!:)

9 megjegyzés:

GhostGirl írta...

én úgy gondolom,p egy piros anyagra kézzel hímzett xszemes képecske,talán háromszög alakú,fehérrel hímezve.fehér szalaggal díszítve,szárított narancskarikával,csillagánizzsal ^^

Gykrisztina írta...

A piros - egy harang alakú - fenyőfa dísz. a másik pedig egy doboz, amelyik tetejét egy tulipán díszíti. Mindkettő nagyon szép:)))

GhostGirl írta...

jujj,megint nem néztem,hogy kettő van rajta :$ xD
a másik szerinzem egy doboz,melynek tetejére fehér alapra hímeztek valami mintát-tulipán-,és a doboz aranyszínnel van díszítve..

Sturo írta...

arany szövettel bevont, díszes zárral ellátott doboz tetejére rögzített és fehér sodort zsinór szegélyes kongré v panama , amin rózsaszín rózsabimbó van xszemes hímzéssel
a piros kongé harang egy ajtódísz v bárhonnan lelógatható dísz fehér x szemes mintával hímezve,fehér szalagon kis masnival a harang nyelve fehér szalagon narancs karika 2 csillagánizzsal díszítve
azx szemes minta stilizált fenyő szivek,hópelyhek

Cimbilimbi írta...

A csizmácskák fenomenálisak!!! És juj de jó, hogy dupla sorsolás lesz, nagyon izgi! Belinda, nem vagy egyedül a nem-kitalálással, élő bizonyítékként itt vagyok :D

Vízicsibe írta...

Van rajta egy fadoboz részlete, amit egy keresztszemes, kis rózsás kép díszít. Illetve egy szintén keresztszemes mű részlete- egy piros falra akasztaható csengődíszé.

Krisztina írta...

Egyszer nem tudok ideérni, mert annyira elszalad az este a fejem felett, és rögtön enyim nevem kerül kihúzásra.

De jó kis manó csimmácskáim lesznek! :)

bolyet írta...

Keresztszemes technikával készített dekorációs tárgyak/kettő darabnak tűnik/.A piros kongréra /vagy hímzővászon/ fehérrel hímzett kis háromszög alakú felakasztható dísz, narancskarikákkal, szárított termésekkel/csillagánizs/ megspékelve.
A másik egy fehér hímzőalapra készített hímzés,fehér sodrott zsinórral díszített valami..talán egy dobozka..esetleg még az sem üres?Talán a dobozka arany színnel van festve.Mindkettő karácsonyi dekoráció.

Belinda írta...

lezárva

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...