2010. december 3., péntek

Adventi ajándéknaptár + kulcslyukjáték:) 5. sorsolás


És íme a gyönyörűséges karkötő, Krisztina ajándéka. Azt hiszem, nem kell hozzá kommentár, önmagáért beszél, méghozzá hét nyelven. És aki megkapja:


a szerencsés nyertes, ma este őt találta meg a csipesz. Sok örömöt  kívánok hozzá, keressétek egymást.

És most a leselkedők viselt dolgairól. Krisztinától kértem szakértői segítséget, mert a versenyzők messze túlszárnyalták a zavarodott zsűri lehetőségeit.:) Mondjuk azt még felértem ésszel, hogy Tímel teljesítménye lenyűgöző, de hát a többiek sem adták sokkal alább. És akkor jött Bolyet, mint egy  cunami, és mindent vitt. 
Ma este nem lesz kulcsszó, Krisztina Tímelt javasolta, és én még Bolyetet mellé, ők ketten a mai forduló győztesei.

Kulcslyukjáték - mindenkinek!


Itt látható a holnap sztárja. Kíváncsi vagyok, mit hoztok ki belőle. Mindig azt hiszem, hogy na, ezt aztán tényleg nehéz lesz kitalálni, aztán meg kiderül, hogy nem is.:) A titokzatos vörös szépség alkotója monica, nézzetek körül nála.










A játék lényege, hogy tippeld meg, mi látható a kulcslyuk mögött. Azok, akik helyesen tippeltek, a legvégén sorsoláson vesznek részt, és a nyertes illő jutalomban részesül.:) Bárki részt vehet a játékban (kivéve természetesen az ajándék alkotóját:). Egyetlen feltétel, hogy hagyj itt egy bejegyzést a tippeddel. (Ha hirdeted a játékot a blogodon, azt megköszönöm szépen.:) Megadom az ajándék alkotójának blogcímét, két okból: egyrészt így kiegyenlítettebbek az esélyek, másrészt ezeknek a játékoknak kimondatlan céljuk, hogy a magunk és a résztvevők blogját népszerűsítsük egy kicsit. Így aztán szabad a kutakodás, keresgélés. (Természetesen azt nem garantálom, hogy az ajándék tényleg fenn van a blogon!:)

13 megjegyzés:

GhostGirl írta...

szerintem egy csodaszép karácsonyi angyal kulcstartó,ami különböző részekből szerelhető össze-az angyal ruhája,szárnya,feje,a ruha és fej talán gyöngyből

Cimbilimbi írta...

Jaj, lemaradtam a tegnapi tippelésről! De ma itt vagyok, karácsonyi angyalka mobilfityegő vagy kulcstartó - ha csak egyet lehet, mobillógóra tippelek - a fejecskéje és szoknyája csiszolt gyöngy, és angyalszárny szereléke van nekije :)

latinka írta...

Szerintem is angyalkás mobildísz,fémszárnyakkal,gyöngyruhával és a feje is gyöngy.

Gigike írta...

Hohoooo! A mai nap az én napom! Nyertem!! :D Köszönöm szépen!!

Krisztina írta...

Kedves Gigike!

Kérlek írjál nekem a blogomon megtalálható e-mail címre, mert nem találtam nálad elérhetőséget :(

Kulcslyukjáték:
Ez egy angyalkás kulcstartó.

Fém kulcstartón piros és bordó csiszolt gyöngyökből és tibeti ezüstös angyalszárnyból, köztesekből és gyöngykupakból - mindezt szerelőpálcára aplikálva - készített angyalka.

Pálfalvi Zsuzsa írta...

Gratulálok Giginek!
A kulcslyukon át egy kulcstartót látok, melynek dísze egy piros gyöngyből, fém angyalszárnyból és köztesekből és egy ezüstközepű kásagyöngyből álló angyalka ékít:)

rozandi írta...

Gratulálok az eddigi nyerteseknek! Én is egy kulcstartóra gondolok, amely egy angyalkát ábrázol piros csiszolt gyöngyből, fém angyalszárnyakkal.

Lara írta...

Szerintem egy angyalt abrazolo kulcstarto van az "ajto" mogott. piros csiszolt gyonggyel,ezust angyalszarny koztessel,es a vegen egy piros konycsep alaku gyongyel,minden elem kozot ezust szinu gyongykupak van.

Tímel írta...

Gratulálok Gigike!!

Kulcslyuk angyalkát rejt,aki feje cseh csiszolt gyöngy( 6 v.8 os-as méret), szárnya fém,szoknyája csepp alakú szintén csiszolt gyöngy, visel némi nemű gyöngykupakot, és fel lehet őt lógatni a fejénél :)

bolyet írta...

:-)))))
Akkor köszönöm a bizalmat...!

A kulcslyuk mögött véleményem szerint egy csiszolt, gyöngyökből,valamint szépséges fém szerelékek segítségével egy angyalka pompázik.Mely angyalka tetszés szerinti funkciót tölthet be:fellógatható vagy kulcskakikára, mobilra tehető díszként. Karácsonyfán díszként szintén remek.Szintén karácsonyhoz szorosan köthető kompozíció: angyalka,ezüst,bordó.Finom, szép darab.

Monica írta...

Hüm-hüm. Ezek szerint nagyon jó képet sikerült készíteni.

Évi (Vica) írta...

Bordó kulcstartó angyalka

Belinda írta...

Vége

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...