2011. szeptember 1., csütörtök

Megint csomagom jött! :)

Méghozzá Bolyettől, többemeletes játékán különdíjban részesültem. Választhattam ajándékot, és kértem a VAGY b VAGY c-t, erre kaptam a ÉS b-t! Mert Bolyet egy tündérmanó! :)

Ráadásul mindkét ajándék több ajándék.


A Mackókirálynő részére kértem Bolyeték fajátékaiból, és kaptunk is bőven: répát (bépa), tojást (tolá), sonkát, dinnyét, hagymát, fokhagymát, paradicsomot, fapörgettyűt.
Őfelsége éppen aludt. Mikor meglátta a cuccot, még a szokásos, sürgető KIJÖSSZ!!! kiáltások is elmaradtak. Maradt az ágyban, és birtokba vette az újdonságot.:)


Itt látható a "tolával" vívott kitartó küzdelem a pozitív végkifejletig.


Itt pedig a tőle megszokott határozottsággal kéri a pörgettyű ismételt (olyan 20-25.:) működésbe hozatalát.

És én is kaptam ajándékot! A kedvenc Bolyetemet! :)


Lehettem volna a Psota Irén! :)


Ráhangolódásképpen egyik legjobb alakításából ízelítő. A Roncsderbit láttam is annak idején a Madách Kamarában, egyik legnagyobb színházi élményem volt. Ő volt a fő- (és egyetlen:) szereplő. Csak a legnagyobbak képesek erre! (Ha már itt tartunk, kaptok egy kis Ruttkait is.:)

4 megjegyzés:

eszterda írta...

Nagyon szépek, jók!:)))

bolyet írta...

Ilyen Aranyos, Kedves Hölgyeknek egy élmény összekészíteni a csomagot!!!!

1. Örök hálám ÜLDÖZ, mert lefotóztattad magad!:-))Csodálatos, remekül áll és én nagyon köszönöm...még egy ok, hogy "nem tudsz majd levakarni" továbbra sem magadról!:-))))))))))))))

2.Még egy különdíjban kell, hogy részesülj, mert hősiesen küzdöttél a csomagért,magyarul: amit én jól "elbaltáztam" azt Te sikeresen helyrehoztad.Elnézést még egyszer és köszönöm!:)

3.Mackókirálynő "lelkes és odaadó munkája" /amint éppen főz valami fincsit/ meg egyesesen a szívmelengetés magas foka!:-))

Köszönöm és örülök!

Apropó!Jövök még két dologgal, semmit nem feledek és most már tényleg keveset kell aludni!:-))))

Jah kérem ,a nagy színészkirálynőkkel egy posztba tenni.....ennyi királynő között szerepelni....:-))))

Belinda írta...

2 dolog!?:) Kíváncsivá tettél! :)
Csak egy dolog maradt ki a bejegyzésemből: Nagyon Szépen Köszönöm, Bolyet! :)

Cimbilimbi írta...

Imádom Bolyet cuccait! És Őfelségét is, milyen sokat változott a legutóbbi képek óta! Ez a csaj romba fogja döntögetni a férfiak szívét, már most látszik :) A modellképedhez - hát nem is tudok mit szólni, olyan jól áll, viszont követelem, hogy mutatkozz majd meg benne élőben, az őszi (téli? addig csak nem kell várni) talinkon! És ha már foglalom itt a tárhelyet, még megírom, remélem, hogy a csb projekt szépen halad, netán pozitív végkifejlet felé :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...