2011. október 9., vasárnap

Csókolom a kisztihandját! :)


Újabb vintage kisasszonyok születtek. Minden belindás fegyver bevetve: hímzés, filc, masni, horgolás, korábbi ötletek újrafelhasználva! Újdonság, hogy tépőzárral vannak felszerelve a hölgyek, ily módon átplántáva az űrkorszakba.:)

Ketten már



















Az ovis ajándékakció határidejével nagyon tartozom már! Valami fontos dolog zajlik az életemben, nem akarom elkiabálni! Ezen pörgök most, ezért nem mentem el az oviba sem. De ami késik, nem múlik!
Mindenesetre az ovis ajándékakció határideje legyen október 20. és 25. között. (Ha lehet, előbb ne!:) Ha akarod, küldd hozzám az állatkát, aki ezt szeretné, annak e-mailben megírom a címem. Ha szeretnéd az oviba küldeni,

1086 Budapest, Dankó utca 11.


És még tervezek egy csoportos ovilátogatást is, de persze ezt egyeztetni kell velük. Akik tehetik, idejük engedi, azokkal együtt elvihetnénk az állatkákat a gyerekeknek. :) Majd ezt még ki kell módolni.



3 megjegyzés:

Plánka Ágnes írta...

Nagyon szépek a kisasszonyok!Ami pedig az ovis akciót illeti..Örülök is kicsit a határidőnek,mert elmaradtam.Én majd kérek tőled egy címet..És ami a változást illeti,drukkolok Neked!:)

Cimbilimbi írta...

Édesek, a szívecskések kedvencek! A legújabb kori tépőzár csoda praktikus, főként önellátó nőknek, ha nincs senki akit ugrasztani lehet egy kis masnibekötésre :) (Pedig imádom a masnis karkötőimet is...)

graziella pattaro írta...

e' tutto stupendo complimenti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...