2012. február 10., péntek

A nagy leleplezés! :)


Hát kérem szépen, itt látható a két nyeremény, melyek Cimbilimbinél és nálam gazdára találtak, komoly kutatómunka jutalmaként.
A piros Cimbilimbinél volt elrejtve, a rózsa nálam. Egymástól függetlenül ment a játék (Cimbilimbi olvasóinak is kellett esélyt adni:). 
Az én rózsabimbóm lelőhelye a jobb oldalsávban, a honlapom linkjében (e-mail cím alatt, kollázs, Ha megtetszik valami, itt megnézheted), a Tallérok aloldalon, legalul, az őt ábrázoló nagyon nagy kép alatti link.

Még nincs vége, mert holnap reggel indul a kutatás a főnyereményért, ez a játék Cimbitől is elérhető lesz majd. Ha esetleg unatkoznál az álmos-havas hétvégén... :)

És most egy más téma, szeretném a segítségeteket kérni! Barátném munkahelye megszűnt, és állást keres. Ez bizony nem lesz egyszerű. hiszen sokan, sőt egyre többen vannak hasonló helyzetben. Neki viszont van egy barátnője, akinek van egy blogja, és úgy döntöttünk, hogy bevetjük ezt a lehetőséget is.:)

17 évet dolgozott Földhivatalban előadóként, 16 évet pedig egy kft.-nél ügyvéd melletti asszisztensként. Ügyfélcentrikus szemléletű, megbízható, munkájára igényes. (Én még hozzátenném, hogy nem ismerek nála becsületesebb, lelkiismeretesebb asszonyszemélyt, és ez manapság nagy kincs.) A számítógépben, interneten otthonosan mozog. Budapesti lakos, tehát budapesti munkahelyet keresünk.

Kérlek benneteket, ha esetleg tudomásotokra jut valamilyen lehetőség, jelezzétek nekem.
belindavilaga@gmail.com


1 megjegyzés:

Cimbilimbi írta...

Hajrá! Szinte bánom, hogy nem keresgélhetek :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...