2012. november 27., kedd

A királynő királynője :)


Szeretném bemutatni Babát, őfelsége a Mackókirálynő karácsonyi meglepijét, Aledi gyönyörű gyermekét. A kosaramon üldögél, egyelőre nálam lakik, és türelmetlenül várja, hogy találkozzon úrnőjével. Mint udvari szállító, ruhatárat készítek számára. Egy olyat, amilyenben megláttam őt, egy boszijelmezt (a banya ragaszkodik hozzá:) és egy macijelmezt koronával. És a Mackókirálynő is kap majd ugyanolyan sapit, mint Baba. (Mármint ez a terv... ?!:)


Itt látható további képeken. A csipkés bugyikát is megmutatja.:)
Találkozásunk Aledivel nem nélkülözte a kalandos jelleget, és sajnálatosan rövid lett, mivel végső szétesettségemben egy másik aluljáróban álldogáltam, és a mobilomat is otthon hagytam (mindkettőt - nem végzünk félmunkát). Szegény majdnem félórát várt rám, mire sikerült a cseles aluljárók okozta káoszon úrrá lennem. Ezúton is elnézést kérek tőle!

Baba érkezése méltóképpen elő lesz készítve, majd beszámolok az eseményekről. Titkon reménykedem, hogy ő lesz majd A BABA, aki elkíséri őfelségét a jövőbe, ahova én már nem, de erről persze ők ketten döntenek majd. :O) 

3 megjegyzés:

norono írta...

Nagyon aranyos ez a baba! Olyan igazi baba-baba!

Schnappy írta...

Kis cukika!:)

Aledi írta...

Én is csak azt bántam, hogy így olyan kurtára sikeredett a találkozásunk. Közben elkészült már a baba első szettje, csudaszép, kíváncsian várom a többit.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...