2013. január 18., péntek

Csomagoltam és dicsekszem :O)














Ez csomagolás és dicsekvés is egyszerre, kisebbik keresztlányomtól kapott karácsonyi ajándékomat szeretném bemutatni. Ez élete első doboza, ebben a minőségében elég jól sikerült darab. De ez nem csoda, mert igen tehetséges ifjú hölgyről van szó. Festőnek készül, és idén a 3. fordulóig jutott a Képzőművészeti felvételijén. Itt láthatók a festményei. Szerintem nem igényel kommentárt! :)

A következő ajándékot én kértem, direkt, mert tudtam, hogy nem akármilyen gasztro- és könyvélményben lesz részem, ismerve Saját Levében blogját és Facebook-"munkásságát". :) És nem csalódtam! Egy kis ízelítőt is kanalaztam belőle az étvágy felcsigázása okán (remélem, nem haragszik:), fogyasszátok egészséggel!












Na és aztán végezetül a dicsekvés. Megkeresett a Kisalföld napilap Lilla mellékletétől Mészely Réka, és interjút (minő nagyralátó szó:) kért a Facebook-oldalamon látott belindás szösszenetektől "felcsigázva". Igent mondtam... :O) Itt látható a megtisztelő végeredmény, amit ezúton is nagyon szépen köszönök neki!




5 megjegyzés:

a Matula ikrek írta...

Szép a doboz!

Gratula a cikkhez, celeBelinda! :oD

"Mert megérdemled!"

Belinda írta...

Az a bizonyos 15 perc! :)

Barbaral írta...

Csuda jó Neked!:)
Gratulálok még egyszer, csak így tovább!

Csillus írta...

Szép ajándék, gratulálok a cikkhez!!!
Annyira megérdemled.....!
Szép napot Belinda!

Névtelen írta...

Médiaszereplő lettél :)).
Gratulálok!
Erzsi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...