2013. szeptember 29., vasárnap

Csúcstalálkozó :)

Csúcstalálkozóra került sor augusztus végén Balatonszemesen, immár másodszor, őfelsége a Mackókirálynő és Zsombika elnök úr között. (Az előző csúcsról készült beszámoló itt olvasható.)


A Mackókirálynő megfelelő helyszínt keres a csúcstalálkozóhoz. (Meg egyébként is imád mászni.:)


Az elnök úr megérkezik, a királynő a békét jelképező ágacskával fogadja.


Felkeresik a csúcstalálkozó helyszínét.


Kezdetét veszi a találkozó. A vita minden lényeges pontra kiterjed. A felek határozott állásfoglalása nem akadályozza az álláspontok közelítését, mindkét résztvevő célja a megegyezés. 
(A szemesi vasútállomással szemben van a játszótér, így a mászóka átalakult vonattá, és a vita arról folyt, hogy ki a kalauz, ki a mozdonyvezető, ki és mikor dudálhat. :O)  Ahogy ez a két kicsi - összesen nincsenek 8 évesek - egyezkedett, meghallgatta a másik álláspontját, és végül közös nevezőre jutott, abból sokat tanulhatnának a valódi hatalmasságok, főleg kis hazánkban!)


Az elnök úr még néhány formai észrevételt tesz, végül ratifikálják a megegyezést. 


A találkozó kötetlenül folytatódik. A királynő szenvedélyes természete elbűvölte az elnök urat, és Zsombika lovagias, kompromisszumkész, de határozott és férfias egyénisége is nagyon imponált őfelségének. A romantikus sétát egy fordított erkélyjelenet zárja le. (Ó Zsombika...:)


A találkozót sétakocsikázással fejezik be, a két kiemelkedő személyiség megegyezik a további egxüttműködésben.

:O)

2 megjegyzés:

Schnappy írta...

Nagyon cuki képek!:)

a Matula ikrek írta...

Igen, szerintünk is a CUKIIIK a jó szó, így, csupa nagybetűvel! :o)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...