2015. január 10., szombat

Találkoztam egy januárral! (Tényleg :O)


Hókirálynő üzenetét hozta. A szeme kékesszürkén villogott a hófehér bunda alól, nyakában zúzmarából font kosárka lógott, benne hófehér, halványkék és ezüstös ékszerek csillogtak.
Hókirálynő birodalmában nem könnyű az élet, ősi szabályok biztosítják a túlélést a gyönyörű, de kegyetlen tájban. Ezért minden apróság, amely örömet és pillanatnyi vidámságot hoz a szigorú télbe, értékes kincsnek számít.
Ezekből a kincsekből hozott ízelítőt a január, akit már Malacka is Micimackó is látott egyszer, de senki se hitt nekik. :O)
Letette elém a kosárkát, mielőtt beleveszett a téli tájba, és ha nem egy ilyen félelmetes, "nagyon nagy és tüzes" állatról lenne szó, azt hinném, hogy szürke szemével rám kacsintott. 
De biztosan csak a hópelyhek csillantak meg hófehér szempilláin.
- A királynő üzeni, hogy merj önmagad lenni, és válaszd ki a tél kincseiből a hozzád illőt - szólt, és hópelyhekkel borított, karcsú teste eltűnt a szikrázó jégcsapok és fagyott ágak labirintusában...




2015-ben ilyen kis mesékkel fogom köszönteni a hónapokat, és összegyűjtve, illetve újakat készítve a portékákból is lesz hozzá összeállítás.
Sőt a 
is havonta megújul majd hasonló módon, és a 
is lesz aktuális havi album.

Egyéb nagy terveim is vannak. Két új Facebook-oldalt indítok, egy mintaklubot és egy adó-vevő csereberélőset, és "új életet" kezdek (hanyadikat is? :O) egy nagyszerű könyv és a hozzákapcsolódó oldalak segítségével, rövidesen megmutizom, miről van szó.
Ez az a könyv!


Na és még egy nagy projekt van folyamatban a Cser kiadóval, ha minden igaz, lesz egy belindás Színes ötletek füzet, de ez még nagyon kezdeti stádiumban van, úgyhogy egyelőre ne kiabáljuk el! :O) 



1 megjegyzés:

a Matula ikrek írta...

Tyűha!
Szokás szerint szép a történet, és a hozzá válogatott ékszerek is, és éljenek a nagy, idei tervek, sok sikert hozzájuk! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...