2015. november 7., szombat

Októberi vásározó

Két vásáron is jártam októberben, és szeretném veletek megosztani a szebbnél szebb látnivalókat, amiben részem volt, és szorgalmasan fotózgattam, mint mindig.

Az első, szívemnek kedves vásárban mint "szervező" is részt vettem (kissé bambán, de lelkesen álldogáltam egy szervezőkitűzővel a mellkasomon :O). Mert új munkahelyem van, mely ezer szállal kötődik kedvenc elfoglaltságomhoz, a kézimunkához, de még nincs itt az ideje, hogy erről írjak. Remélem, hogy eljön majd ez is.  Mutatom a képeket: Kacskaringó fonalfesztivál volt a vásár neve, és valóban minden a fonalak körül forgott, de azért van más csemege is.





A szívemnek legkedvesebb portékák :O)




Volt ott még egyéb, mi szemszájnak ingere...







Október végén még egy igazi vásári kavalkádban is részem volt, Káptalantótiban, a Liliomkert Piacon jártam unokatesókkal egy gyönyörű őszi vasárnapon. És ezeket láttam...

Bolhapiaci hangulat




De tényleg, minden!








Egy életművész... :O)



Bababarátoknak




Levendulaimádóknak



Matuláknak :O)




És végül gyönyörű táskák, és baglyok, mert baglyoknak lenniük kell :O)



Szándékosan itt, a végén, bujdokolva, a legkitartóbbaknak: évek óta hagyomány, hogy megrendezem az Adventi ajándéknaptár és kulcslyukjáték című játékot. De idén már azt fontolgattam, hogy szép, volt, jó volt, de elég volt, adjuk át a terepet más, új ötleteknek. Én már másfelé veszem az irányt (halloween sem volt itt, de nem maradt el, csak átköltözött a másik blogomra, kapnék is a banyától... :O)
Ám már van egy jelentkező... :O) Úgyhogy megkérdezem, van-e igény idén is a játékra? Ha igen hagyj itt egy megjegyzést, és meglátjuk, mekkora az érdeklődés. 


7 megjegyzés:

MrsSame írta...

Van bizony! Épp most akartam neked szóvá tenni,hogy lesz vagy sem iden kukucsolás. :D Én jönnék!

MrsSame írta...

Jah, egyébként szuper vásárokban jártál!!! Irigykedem!

Plánka Ágnes írta...

A beszámoló szuper,a képek mesések.Az új munkához gratulálok és figyelem az elérkezés időpontját.:)A kérdés..Tippem van a jelentkeződre.Belinda/Ildikónk!Annyi helyen van karácsonyi játék,számtalan közösségben,csoportban..stb.De ez a belindás ádventi úgy hozzám nőtt és bizton álllítom nem vagyok ezzel egyedül..sajnálnám ha elmaradna,hisz hagyomány már.Tudod..valahogy e pár hétig igazán gyerek vagyok újra..ne hagyjatok teljesen felnőni többiek!!:):)

Kósa Márta írta...

November elsején voltunk a Liliomkertben, pazar időben, jót nézelődtem ismét.

Tímel írta...

A Kacskaringó fesztiválon nagyon gondolkodtam...de azon a hétvégén az volt a 3. program, amire mentem volna, és választanom kellett...
Kulcslyukra pedig részemről van igény. Már gondolkodom mit készítsek. Ha megtartod persze :)

belinda írta...

Ági! Te vagy a jelentkező, akiről írtam, vettem az adást a Facebookon is. :O)
Márta! Én is akkor voltam ott! :O)

Era - SK írta...

Én jönnék idén is ha lenne hová :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...