2015. december 3., csütörtök

Adventi játék - a "fő" ajándékom: meglepi, főleg nekem :O)

Nagyon nagy öröm ért, és most szeretném ezt az örömet megosztani veletek a szó szoros értelmében. :O)

Megjelent az első "művem", Praktikus horgolt babaholmik címmel a


amit ezúton is köszönök mindazoknak, akik részt vettek a munkában, és a kiadó minden munkatársának. Külön köszönet Bertinek, Magdának és Vidnek (ő látható a címlapon), a három babának, akik mosolyukkal életre keltik a horgolmányaimat.

A kiadvány horgolt babaholmik mintáit tartalmazza, amiben egy kis újdonság és csavar, hogy némelyik holmi együtt nő a babával. Hiszen a pici gyereknek készített kézimunka egyetlen hátránya a sok öröm mellett, hogy a baba pillanatok alatt kinövi. Ezen próbálok változtatni néhány ötlettel. A képre kattintva többet is megtudhatsz.


A könyvben szereplő holmik praktikusak és/vagy jópofák, nem igényelnek különösebb virtuozitást a horgolás terén, sem nagy befektetést a hozzávalókhoz, hiszen a mérsékelt árú, nagyon jól kezelhető


fonalból készültek (100% superwash merino), mely beszerezhető a


Ez volt reklám a helye. :O) De viccen kívül, óriási öröm és megtiszteltetés ez nekem, és mert nem csak jól hangzó frázis a "megosztom veletek", térjünk rá az adventi játékra.

Az én ajándékom a már mutatott freeform motívumos cuccok mellett természetesen egy példány a "Praktikus horgolt babaholmikból" (mely mellett a linken a felnőtt kifestők egy különleges és egyedi darabját is láthatjátok).

A játék állása:
Velem együtt 10 jelentkező van, ebből 6-an az ajándékunkat is bemutattuk, tehát vasárnaptól 6 napon át már biztosan lesz kukucskálás és sorsolás. És hogy ez egészen karácsonyig tartson, várom szeretettel a további jelentkezőket és ajándékokat.
Kéretik osztogatni és hirdetni!

2 megjegyzés:

Plánka Ágnes írta...

Belinda!Itt is gratulálok a könyvecskéhez és ezerrel x-ben az ujjaim:):)<3

a Matula ikrek írta...

Hű, azta, gratula! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...