2009. december 21., hétfő






Zöldellő fehér csomagok a fa alatt

Az idei karácsonyon először elszántam magam, hogy az eddigi művészi-önkifejező (azért ezt a részt nem kell komolyan venni:) papírcsomagolásaimat "zöld" csomagolásra cserélem. Az eredeti tervem az volt, hogy kipróbálom a japán furoshikit, de közbejött Nádja baba, és így csak egyszerű, masnis-bugyros, fehér csomagokat készítettem textilből és organzaszalagból. Így ránézésre némelyik olyan, mintha a 60-as éveket idéző fehér selyempapír lenne, az egyik hátsó meg szerintem palotapincsire emlékeztet masnival, de ez maradjon köztünk.:) Azért nem adom fel a furoshiki kipróbálását, majd egy szüli- vagy névnapon bevetem.

Ui.: Biztató és kellemes élmény volt, hogy az első textilüzletben, ahova betévedtem (Ferenc körút), a nagyon kedves eladó hölgy egy pillanatig sem nézett ufónak, azonnal értette, mit akarok, sőt tanácsot is adott. Egyértelmű volt, hogy már bevett gyakorlat a csomagolópapír kiváltása textillel, ő maga is így tesz: kis zsákokat varr, és több évig használja őket, vagy járnak körbe az ismerősök között.

3 megjegyzés:

Lente Julcsi írta...

Tényleg olyan,mint egy pincsi :o)
Egyébként szépek!

Belinda írta...

:) Vau!

Monika írta...

Belinda!Annyira bírom a humorodat!!!!Élvezet minden bejegyzésedet olvasnom!
Hááát,szóval idén is szerettem volna textilcsomagolást,aztán az idő szorításaában megadtam magam és nagy sóhajjal bűnöztem: a maradék papírcsomagolópapír győzött.A cserépkályha majd eltünteti.Sajnos nem sikerült megvalósítanom a tervemet ezen a téren.:(
Ügyes vagy,hogy te igen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...