2010. március 22., hétfő



FŐNYÚL




Hétvégén a Balatonnál voltam unokatesómnál és Zsombikáéknál. Tesó megbízott egy húsvéti lufi beszerzésével, így került a birtokunkba Főnyúl. Kb. 1 méter, ebből 60 cm fül. Amikor felbocsátottuk (esetünkben a "nyúlfej kirajzolódott az égbolton" kifejezés cseppet sem túlzó:), és Zsombika meglátta, az arckifejezése egyszerűen leírhatatlan volt, meg sem próbálom visszaadni.:) Szerencsére végül a mosoly győzött az érzelmek háborújában, és Főnyúl bevonult a Kedvencek közé.

Remek hétvége volt, az sem rontotta el, hogy égve hagytam a kocsin a reflektort, ami az akkumulátor klinikai halálát okozta. Unokatesóim kimeríthetetlen készlettárában természetesen "bika" is volt, sikeresen újraélesztettük. Nem először fordult elő, és most megfogadtam, hogy véget vetek a reflektor önálló törekvéseinek. Lehetne hangjelzést használni, de gyanítom, hogy elefántüvöltés nem lesz a repertoárban.:) A megoldás: nincs gyújtás, nincs fény! Kész! Semmi cicó... :)

2 megjegyzés:

Martha írta...

Köszönöm...Köszönöm... Neked Belinda a gyönyörű ajándékot. Most mécses-tartóként funkcionál az asztalomon, így mindig szem előtt van, nappal -este. Később apró-virágcsokrokat teszek majd bele a kertemből. További szép eredményeket, jó ihletet, kívánok munkádhoz. Üdv. Martha

Belinda írta...

:) Szívesen! És köszönöm a jókívánságot!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...