2010. november 30., kedd

Adventi ajándéknaptár + kulcslyukjáték:) 2. sorsolás



A mai nyeremény Gaby Erika szépséges keresztszemes faliképe. Ezúttal Juli unokatestvérem volt a csipesz mestere, és rögtön ki is húzta:

Gaby Erikát :)

De őt, mint lelkiismeretes horgász a kisnövésű halacskát, visszadobtuk, és másodiknak 


akadt a horogra!:) Gratulálok a szerencsés nyertesnek, és kérem, hogy vegyétek fel egymással a kapcsolatot. (Ha kell, szívesen segítek.)


És íme a holnapi nap főszereplője. Tímel ajándéka - nem akarom borzolni a kedélyeket - igen csinos darab! :) Holnap eldől, hogy kié lesz, de 18 óráig mindenkinek jogában áll kutakodni és tippelni: vajon mi látható a kulcslyukon át? (Senki sem állítja ám, hogy az ajándékot megtalálod a blogon!:)

A játék lényege, hogy tippeld meg, mi látható a kulcslyuk mögött. Azok, akik helyesen tippeltek, a legvégén sorsoláson vesznek részt, és a nyertes illő jutalomban részesül.:) Bárki részt vehet a játékban (kivéve természetesen az ajándék alkotóját:). Egyetlen feltétel, hogy hagyj itt egy bejegyzést a tippeddel. (Ha hirdeted a játékot a blogodon, azt megköszönöm szépen.:) Megadom az ajándék alkotójának blogcímét, két okból: egyrészt így kiegyenlítettebbek az esélyek, másrészt ezeknek a játékoknak kimondatlan céljuk, hogy a magunk és a résztvevők blogját népszerűsítsük egy kicsit. Így aztán szabad a kutakodás, keresgélés. (Természetesen azt nem garantálom, hogy az ajándék tényleg fenn van a blogon!:)


Idáig könnyű dolgom volt, de nem is gondoltam át teljes mélységében,hogy mire is vállalkoztam a tippelők közötti versengés botcsinálta bírájaként. Hosszas vergődés után végül úgy döntöttem, hogy mivel sok fordulónak nézünk elébe, szőrösszívű leszek. Mindig a legpontosabb tippet keresem meg.
Most a "Mammka írta... Rózsás textilkeretben egy xszemes rózsa, szóval egy képecske.", és a "Krisztina írta... Egy keresztszemes technikával készült rózsás kép zsinóros keretezéssel." mérnöki pontosságú meghatározások lettek a nyertesek. A kettő együtt pedig már überelhetetlen: Rózsás textilkeretben egy xszemes rózsa, szóval egy képecske ... zsinóros keretezéssel. :)
Mivel ez nem könnyű dolog, még egy kis meglepit tartogatok a történet végére (nem kis részben a saját lelkiismeretem megnyugtatására:).

21 megjegyzés:

Lara írta...

szerintem egy piros viragos feher kozeppel es zold leveles gyongybol fuzot bogyos arany "fogantyus" es zold swarowski gyongyel diszitett konyvjelzo.kicsit nyakatekerten fogalmaztam.

Monica írta...

Szerintem egy arany színű rózsás, kb. 12 cm-es könyvjelző, bogyós lógóval, amin mikulásvirág-szerű alkotások vannak.

bolyet írta...

Én is könyvjelzőre tippelek és "szintén nemes egyszerűséggel"!:-)))
Semmilyen mérnöki és pontos szakkifejezést nem ismerek a gyöngyözésből... de mondjuk egy szépséges gyöngyös bogyóval,/bogyókkal?/ kristályokkal és vagy /nem vagy/ egyéb fémszerelékkel díszített darab lehet!Na ezt bogozd ki, kedves "szőrösszívű" bírálókám!:-))))
Szóval én nem vágom,két különböző játékról beszélünk??De a kulcslyukjátékban nem az Adveni Játékos portékák vannak?Két külön szálon fut a történek ugye?Mi lesz a kulcslyukjáték végén...?ÁÁÁ..bocsi..megyek, lefekszem!:-)))

Cimbilimbi írta...

Bizony, ez egy könyvjelző, peyote öltéssel begyöngyözött bogyóval :)
Persze ez a peyote nem összetévesztendő a pszichoaktív kaktusszal :D

Tímel írta...

Hű, én jövök:) De izgi:)
A blogot ne lapozgassa senki, én tudom,hogy nincs kint:)

Unknown írta...

Na ne, hogy saját magamnak küldjek ajándékot...!:)) Latinkával fel fogom venni a kapcsolatot.
Majd jövök tippelni is. :))

Krisztina írta...

Ez egy "Tímel-féle-karácsonyi-mintájú" peyote öltéssel készített bogyó amely egy arany színű könyvjelzőt diszít.

Lefordítva egy bogyós könyvjelző :D

Szegusz írta...

Gratulálok a nyertesnek! :)

Bogyós könyvjelző, szerintem is, peyote technikával.

Monica írta...

Hát a szakszavak mellé simán beférne nálam pszichoaktív kaktusz is... Hiába nem értek a lovakhoz...
???Ezek szerint hátrányos helyzetű vagyok??? Brüüüüüüüüüüü

Ildina írta...

Könyvjelző bogyóval

Pálfalvi Zsuzsa írta...

Pedig én szívesen lapozgatom a blogodat Timel! Ha a peyote-os bogyós könyvjelződ amin egy swarovski kristály is fityeg nincs is ott azért más egyéb néznivaló akad még bőven.:)))).

latinka írta...

Köszönöm szépen,nagyon tetszik:))

rozandi írta...

Szintén bogyós gyöngyös könyvjelző!

Lilang írta...

Csodaszép könyvjelző gyöngyös díszítéssel :)

Unknown írta...

Bogyós gyöngyös könyvjelző, karácsonyi színekben.

Belinda írta...

Ajjjjaj...! :/)

Cimbilimbi írta...

Bár már jártattam a számat, visszajöttem olvasni, szerintem is ajjaj... Belinda, most már muszáj szőrösszívű autokratának lenned :D De jó lesz jönni minden nap, isteni ez a kitalálósdi!

Belinda írta...

Monica! Természetesen nem feltétel a gyöngyösszakzsargon ismerete! (Ennek egyik oka a súlyosan alulképzett zsűri.:)
Bekopiztam a kulcslyukjáték leírását, hogy Bolyet megtalálja, mire felébred.:)

bolyet írta...

Igen, igen!
Köszönöm szépen!
Tudod csak a "gyengébbek" miatt,végett mint jó magam volnék, természetesen ebben a mezőnyben szigorúan egyedüliként...szóval érted!:-)))))/Végül éjszaka azért kihámoztam ám!/
Tényleg kicsit "megijedtem" a mérnöki precizitástól és kérem szépen rendkívül összezavart itten a "szőrösszívű szigorúság".:-)))

Belinda írta...

Szőrösszívűen lezárom a tippelést!:)

Monika írta...

Belinda! Lehet,hogy a vírus kissé lelassította az agyműködésemet, de most hogy is van ez a játék? Minden feltett képre tippelni kell,hogy bentmaradjon az ember lánya?Én most mit kezdjek ezzel legpontosabb rózsás tippemmel?????? :))))))
Azt,hogy ügyes voltam.:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...