2010. november 4., csütörtök

Ez+Az




A banya visszaköltözött a saját blogjába (írja Matild hercegnő halloweeni kalandjait:), és szépen visszatalálunk a szokott rendbe. Kötögettem is az utóbbi időben, Barka-fonalból ezt a kis kabátkát a Macinak, a minta a 2010-es Amelie gyermekből van. Benevezem a Barka-galériába, szavazzatok rá (majd decemberben), ha tetszik.










Megpróbáltuk a királynőt rávenni a modellkedésre, az eredmény itt látható:) A sajtkukac hozzá képest lajhár. Decemberben lesz egyéves, és már 4-5 lépést is megtesz teljesen önállóan. Amúgy vödörrel közlekedik, szörfdeszkának használja.:)





Az előző játéknál megfogadtam, hogy nyugton maradok, de megint kitaláltam valami újat (elvileg legalábbis új). Karácsonyi játék lesz, már az ajándék is majdnem készen van (ízelítő balra). Szóval "csak még ezt az egyet".:)

4 megjegyzés:

bolyet írta...

Tyű az mindenit de szép kardigán, leesett az állam!Csodaszépen kötsz /is/.
Megyek, rohanok szavazni!
Nagyon zaba a kis modell!:-))

Most nagyon figyelek a játék kapcsán!Mit kell, hogy kell?

a Matula ikrek írta...

Egyszerűen eszméletlen ez a kabátka!!!
Persze az is igaz, hogy a Macikirálynőnek a legjobb jár! :)
Itt is köszi az ajándékot! :)

Cimbilimbi írta...

Micsoda dömöckölnivalóan kerek kis tűzgolyó! Gyönyörűséges kardigánban, és de örülök, hogy nem rózsaszín a királynői kardi :-) Bár semmi bajom a rózsaszínnel, módjával :-)
Viszont hirtelen kiszőkültem, Belindám, segíts már el engem a szavazás színhelyére, nem találom az urnát!

Belinda írta...

Aranyosak vagytok a szavazási lázzal, de majd csak a decemberi fordulóban lesz benne a kabátka. Be fogom linkelni a Barkát (bár valószínűleg regisztrálni kell a szavazáshoz).

Bolyet, majd olyan szombat-vasárnap táján hozakodom elő a játékkal.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...