2010. december 9., csütörtök

Adventi ajándéknaptár + kulcslyukjáték:) 11. sorsolás


És itt jő Tipikos aranyos angyalkája az ő teljes  valójában, masnistul, glóriástul, mindenestül.:) És akihez majd elrepül, magával hozva a karácsony hangulatát, az a mázlis


lesz, ő ma este a csipesz kegyeltje. Minden szépet és jót neki és szeretteinek, na és persze az angyalka mamájának is!:)

Olvasom a tippeket, és esküszöm, úgy érzem, hogy előttetek volt az angyalka a leírás közben ;-D
Na nézzük (a leírás egyenesen Tipikostól származik):
angyal - 10, vagyis minden tippelő
Cserép test/ruha, lefestve -  4-en vannak már csak
feje hungarocel golyó - 2-en maradtak 
nyakában szalag; keze, lába papírgolyó; haja aranyszínű angyalhaj - itt norono fagolyót, latinka meg babahajat írt, így döntetlen, ők ketten a mai győztesek





Kulcslyukjáték - mindenkinek!



Ez pedig Ryki felajánlott ajándéka, amelyet holnap sorsolok ki. Lehet nála (x)szemezgetni:). A pontos leírás a fő cél.













A játék lényege, hogy tippeld meg, mi látható a kulcslyuk mögött. Azok, akik helyesen tippeltek, a legvégén sorsoláson vesznek részt, és a nyertes illő jutalomban részesül.:) Bárki részt vehet a játékban (kivéve természetesen az ajándék alkotóját:). Egyetlen feltétel, hogy hagyj itt egy bejegyzést a tippeddel. (Ha hirdeted a játékot a blogodon, azt megköszönöm szépen.:) Megadom az ajándék alkotójának blogcímét, két okból: egyrészt így kiegyenlítettebbek az esélyek, másrészt ezeknek a játékoknak kimondatlan céljuk, hogy a magunk és a résztvevők blogját népszerűsítsük egy kicsit. Így aztán szabad a kutakodás, keresgélés. (Természetesen azt nem garantálom, hogy az ajándék tényleg fenn van a blogon!:)

11 megjegyzés:

Tímel írta...

Gratulálok roziandi!!

Leírásom(a tipp szó itt erős ferdítés lenne :) ) :
Fa doboz, arany színű csattal . Tetején kereszt szemes hímzés,mely szívet ábrázol, plusz szatén szalag díszítéssel a tető bal oldalán illetve alján, a szalagok kereszteződésénél kis masni.
A hímzés alapjául szolgáló anyag saját festésű.

cskata írta...

Én se írhattam volna le szebben,így csak csatlakozni és egyetérteni tudok az előttem szólóhoz. :)
Csak annyi kiegészítést tennék,h a fadoboz fehérre festett,esetleg saját kezűleg,a szaténszalag arany színű.
De ami benne van,arra csak tippelni tudok: xszemes kézimunka+hozzá fonalak...

Tímel írta...

Egy i-vel több lett a neved rozandi!! Bocsánat érte!!!

Barbaral írta...

Egy meglepetéseket rejtő fa dobozka, arany zsinórdíszítéssel. Tetején saját festésű /azt hiszem fekete teával festett/ kongré, melyre egy skandináv szívecske van keresztszemes technikával, meleg színű hímzőfonallal hímezve, arany szalaggal, kis masnival megspékelve:)

Sturo írta...

Saját festésű kongré vagy panama anyagra világosabb meleg színű perlé osztatlan hímzőfonallal hímzett skandináv szív keresztszemes minta,
arany színű szalaggal díszítve masnival
nyers fa doboz tetején
arany zsinór a doboz szegélyén díszes záródás
Remélem, hogy írtam most annyi jó kulcsszót, hogy végre megemlítsd a nevem.
Jutka

Monika írta...

Leírás: egy fadobozka, tetején saját festésű vászonra hímzett xszemes minta a mostani Praktika magazinból .A vásznon a minta körül óarany színű szalag van,a dobozon pedig aranyszínű zsinór. Nagyon tetszik!!!!!Szívesen megnyerném!:)

Lara írta...

Egy fadoboz natur szinu,egy zarral,es egy aranyszinu csipke szalaggal amin hurkok vanak,a tetejen van egy vilagos barna keresztszemes himzo vaszon,rajta krem szinu szivecskes minta varrva keresztszemes oltessel es van rajta egy sarga(talan aranyszinu) szallag es mindezt egy keret keretezi.

latinka írta...

Natur fadoboz,arany sodrott zsinórral díszítve; tetején barnás árnyalatú alapanyagra (és hogy Aida-e vagy kongré,azt még 30 évnyi hímzés után sem tudom ennyiből megállapítani:)) xszemes hímzéssel készített skandináv szívecske krém színű fonallal; kiegészítő díszítésként arany szaténszalag,mely a bal alsó sarokban masnival záródik; a fonal márkáját kihagynám:))

Katus írta...

Fedeles doboz, a tetején a szív hímzéssel, és szalaggal. :)

GhostGirl írta...

egy fa dobozkára tippelek,melynek tetejét keresztszemes hímzéssel díszítették,barna alapon szívecske,krémszínű fonallal hímezve,arany szaténszalagocskával,masnival

bolyet írta...

Egy kocka alakú fa dobozka ami valami titkot még magában rejteget...tehát nem üres.
A dobozka talán festve is van fehérre és a tetején keresztszemes díszítés.A kongré/hímzővászon/ egyedileg festett és a hímzés egy "skandináv szív" mely egy kézműves újság/Praktika/ származik.A dobozka egy cirádás aranyszínű csattal záródik.További díszítés még az aranyszínű paszomány körben és a szintén aranyszínű szaténszalag masnira kötve.Természetes és elegáns karácsonyi hangulatú darab.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...