2010. december 12., vasárnap

Adventi ajándéknaptár + kulcslyukjáték:) 14. sorsolás


Első déli sorsolásunk tárgya Latinka ajándéka, mely nem is egy hanem mindjárt két gyönyörű darabból áll! Az igazán szerencsés nyertes pedig (aki végre szépen látszik tobozzal, mindennel együtt, mert nappal fotóztam:)


Éljen soká, és gratula a nyertesnek! (Latinkát ismerve éri még egy-két meglepi:) Erről jut eszembe, hogy érdemes végignézegetni az eddigi nyertesek blogját, mert majdnem mindenki, aki már megkapta az ajándékát, felrakta róla a fotót.

És most a játékról! Kulcsszavazzunk:

harang/csengő, doboz - 3-an írták le e nagy jelentőségű szavakat:)
És nem is vergődök tovább, mert innentől teljesen egyértelmű, hogy Sturo volt a legalaposabb. Ő a délelőtti nyertes.



Kulcslyukjáték - mindenkinek!


Az esti nyeremény Rozandi munkája, mely szintén több részből áll, sőt többféle technikával - ah, de csitt!:) Talán a blogjából kiderül több is.







A játék lényege, hogy minél pontosabban és részletesebben tippeld meg, mi látható a kulcslyuk mögött. Azok, akik helyesen tippeltek, a legvégén sorsoláson vesznek részt, és a nyertes illő jutalomban részesül.:) Bárki részt vehet a játékban (kivéve természetesen az ajándék alkotóját:). Egyetlen feltétel, hogy hagyj itt egy bejegyzést a tippeddel. (Ha hirdeted a játékot a blogodon, azt megköszönöm szépen.:) Megadom az ajándék alkotójának blogcímét, két okból: egyrészt így kiegyenlítettebbek az esélyek, másrészt ezeknek a játékoknak kimondatlan céljuk, hogy a magunk és a résztvevők blogját népszerűsítsük egy kicsit. Így aztán szabad a kutakodás, keresgélés. (Természetesen azt nem garantálom, hogy az ajándék tényleg fenn van a blogon!:)

15 megjegyzés:

Ibcsy írta...

Szerintem kereszthímzéssel készült tűpárna, melírozott fonallal. Esetleg biscournu. És kettő db gyöngyös mobiltartó,dróton .

latinka írta...

Ez egy biscornu színátmenetes (multicolor) fonallal hímezve:)
Mellette két gyöngyből fűzött mobildísz: az egyik egy égő gyertya,a másikat angyalkának sejtem:)

GhostGirl írta...

én egy keresztszemes biscornura gondolok,színátmenetes fonallal hímezve, mellette pedig két darab mobildísz,gyöngyből készítve.az egyik egy fehér,kék és fekete gyöngyből készült gyertya,a másik egy citromsárgából készült angyalka lehet talán

latinka írta...

Persze,az xszem kimaradt,mert az olyan "természetes":))

Pálfalvi Zsuzsa írta...

Olyan kellemes volt a szombatom, hogy éreztem nem maradhat annyiban a dolog! :DDDD Nagyon köszönöm a gyönyörű ajándékokat!!!!Belinda,Neked pedig a Játékot!!!!

Monika írta...

Keresztszemes, színátmenetes=multicolor fonallal hímzett tűpárna,biscornu.Ez biztos.
A gyöngyös dolgokban gyenge vagyok: Talán ollóőrök a gyöngyösök? Vagy,ami mostanában olyan menő: mobiltokra fityegők.:)

Pálfalvi Zsuzsa írta...

A képen szerintem egy tűpárna (biscornu) Xszemes színátmenetes fonallal hímezve,mellette két gyöngyös mobildísz , gyertya és talán angyalka peyote technikával fűzve.

Pálfalvi Zsuzsa írta...

....drótra fűzve :)

Évi (Vica) írta...

Két gyöngyökből készített mobildísz, az egyik kék gyertya a másik pedig egy sárga harangocska. A nagyobb pedig egy keresztszemes technikával készült karácsonyfadísz színátmenetes fonalból.

bolyet írta...

Az egyik versenyző egy tűpárna/biscornu/ fehér alapon melíros hímzőfonalból szép , cirádás minta.

A másik két versenyző különböző mobildíszek lennének.Sárga,gyöngyház és kék gyöngyök felhasználásával, talán még rézdrót és fémalkatrészek segedelmével....

Unknown írta...

Narancsszínű, színátmenetes fonallal hímzett biscornura tippelek. Mellette két karácsonyi mobíl-, táska- vagy egyéb dísz, ki minek szeretné. Kásagyöngyből vékony rézdrótra vannak fűzve, egyik gyertyát, másik talán angyalkát formáz.

Unknown írta...

Kiegészítés: a biscornu keresztszemes technikával hímezve.

Gykrisztina írta...

Egy biscornu -keresztszemessel, és gyöngyfűzéssel készűlt modbildísz

Belinda írta...

Lezárula!

Sturo írta...

Szia Belinda!
Most aztán jól meg vagyok keveredve! Azt Írtad, hogy a déli sorsoláson nyertem, de a fényképen Pálfalvi Zsuzsi volt, aki nem is ír megfejtést .Már nem is tudom hol tartunk. A délutániról meg jól lemaradtam. No majd holnap.
Üdv. Jutka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...