2010. december 13., hétfő

Adventi ajándéknaptár + kulcslyukjáték:) 16. sorsolás


Itt látható Kysa gyönyörű ajándéka szép és ötletes elrendezésben. És a delnő kinek hattyúnyakát lesz hivatva ékesítni majd:)


nem más, gratulálok, és sok örömöt kívánok hozzá, na meg persze kellemes ünnepeket a kis családnak (hiszen nem vagyunk már messze tőle).

Kevesen tippeltek most, úgyhogy nincs szükség kulcsszavakra, egyenként kivesézzük a jelölteket:



Cimbilimbi - Na most kicsit otthonosabb talajon, nekifutok én is: ez egy 1 RAW (szembefűzés) kocka medál 2piros és fekete kásagyöngyből fűzve, 3fringe művésznevű lógicsával díszítve, 4piros organza szalagon.  











Pálfalvi Zsuzsi - 1Nyaklánc, 2piros organza szalagon 3fekete piros kásagyöngyökből fűzött 4kocka medállal 5piros kásagyöngy bojttal, 6fekete díszgyönggyel.











Norono - 1Vezsuzsi mintája alapján készült, RAW fűzéssel. A használt gyöngyök a 2kocka alakú medálhoz: 36/0 piros cseh kásagyöngy, 11/0 fekete cseh kásagyöngy, 4ezen lóg egy nagyobb méretű (kb,6mm.)fekete gyöngy, 5és a 11/0 piros kásákból álló rojt.
6Maga a medál 10(15)mm.piros organza szalagon van és 7ezüst színű csavaros kapoccsal záródik. 





GhostGirl - 1egy RAW fűzéssel készült kocka medál, 2piros organzaszalagon. 3piros és fekete cseh kásagyöngyből készült, 4és piros kásákból álló "rojtocskák" lógnak rajta.




Norono teljesítménye meggyőzőnek látszik. Ilyen gyöngyspecialisták között akár lehetne szakmai alapon is zsűrizni, ám ennek áthághatatlan akadálya az én totális alkalmatlanságom. Legyen Norono a déli bajnok



Kulcslyukjáték - mindenkinek!




Ez pedig már az esti nyeremény, mely Cimbilimbi jóvoltából kerül majd valakinél a karácsonyfa alá. A gyönyörű ajándék külön érdekessége a romantikus fotó, majd meglátjátok. (Lehet, hogy Cimbilimbi blogján?)








A játék lényege, hogy minél pontosabban és részletesebben tippeld meg, mi látható a kulcslyuk mögött. Azok, akik helyesen tippeltek, a legvégén sorsoláson vesznek részt, és a nyertes illő jutalomban részesül.:) Bárki részt vehet a játékban (kivéve természetesen az ajándék alkotóját:). Egyetlen feltétel, hogy hagyj itt egy bejegyzést a tippeddel. (Ha hirdeted a játékot a blogodon, azt megköszönöm szépen.:) Megadom az ajándék alkotójának blogcímét, két okból: egyrészt így kiegyenlítettebbek az esélyek, másrészt ezeknek a játékoknak kimondatlan céljuk, hogy a magunk és a résztvevők blogját népszerűsítsük egy kicsit. Így aztán szabad a kutakodás, keresgélés. (Természetesen azt nem garantálom, hogy az ajándék tényleg fenn van a blogon!:)

10 megjegyzés:

Barbaral írta...

No hát ez egy gyönyörűen csillogó piros-zöld-arany színű gyöngyökből fűzött karácsonyi hangulatú karkötő egy bambusz tányéralátétre állított kristály(?) palack/üveg/butykos nyakára húzva:)

Unknown írta...

Egy karkötőt vélek felfedezni a képen :)A felhasznált gyöngyök: zöld tekla kétféle méretben, piros (málnapiros?)fánk alakú, zöld és arany kerek, bordó kúpos csiszolt üveggyöngyök több méretben, piros és arany színű kásagyöngyök.
A fűzött bogyók és nagyobb gyöngyök követik egymást...

latinka írta...

Én csak annyit látok,hogy piros,zöld és arany színű gyöngyökből fűzött karkötő,szépséges kapoccsal záródik,dehát hátrányos helyzetemből adódóan fogalmam sincs,hogy milyen típusú és nemzetiségű gyöngyökből készült és milyen fűzési technikával:))Mindenestre nagyon szép,és valóban a karácsony hangulatátá idézi ezekkel a klasszikus színekkel.

tideke írta...

A megfejtés:
Egy karácsonyi hangulatú piros-zöld-arany színű csillogó gyönyörűséges karkötő.
A zöld az teklagyöngy, a piros és az arany viszont kásagyöngy töbfajta méretben.

A képen egy kristály üvegre/vázára helyezve.

bolyet írta...

Az alkotó egy karácsonyi ihletett hangulatában fűzte a karkötőt.Teklagyöngyök, kásagyöngyök, csiszolt gyöngyök és még v.milyen szépséges gyöngyökből.Klasszikus karácsonyi színekből, zöld,arany és piros.Talán bogyós minta?Szépséges, cirádás T-kapoccsal záródik.Csillogó karácsonyi hangulatot idéző darab!A fotón talán egy szépséges üvegcsére húzva látható!?

Unknown írta...

Köszönöm szépen, nagyon örülök a nyereményemnek! Köszi Fruzsina!
Belinda Neked is köszönöm ezt a szép és izzgalmas játékot! :))

Sturo írta...

Csiszolt üveggyöngyökből/swarovszky/ fűzött 6 bogyó -2 féle színösszeállítás-
arany és piros kása
zöld, piros, 2nagyobb arany tekla
3 piros csiszolt /aminek sok-sok oldala van/ nem tudom a nevét
a karkötőnek arany színű T- kapocs záródása van
egy csiszolt palackon bemutatva/ és a részlet a II. képről

GhostGirl írta...

én úgy gondolom,hogy ő egy karácsonyi hangulatú karkötő,piros zöld arany színekkel megfűzve (talán damilra,vagy gyöngyfűző cérnára). felhasznált gyöngyök: zöld tekla,piros fánk alakú,kása gyöngyyökkel és talán swarowskival. arany színű T kapoccsal záródik,és talán valami üveg (palack) nyakán van bemutatva.

Gykrisztina írta...

Ez egy gyönyörű karkötő, piros, arany és zöld színekben, bogyókkal színesítve. Különleges kapoccsal záródik.

Belinda írta...

Vége!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...