2010. december 16., csütörtök

Adventi ajándéknaptár + kulcslyukjáték:) 22. sorsolás


És dobra került szívem csücske is, Bolyet "fedáksáris" gyönyörűsége, a merész szín-összeállítású szett. Most picit irigy vagyok, de majd elmúlik.:) És akire irigykedek, az


a szerencsés nyertes. Gratula, és sok örömöt hozzá! (Egyébként először megint az alkotó, Bolyet került horogra, de visszadobtam.:)

Kulcslyukjáték
Mivel nincs sok pályázó, vesézünk (lankadunk, lankadunk? Gondolom, mindenkinél kitört a karácsony!:)

Mammka - 1"Színvilág" karkötők. 2Fekete-rózsaszín 3romantikus 4karkötő és talán egy 5hajrájf a másik.
Finom árnyalatú rózsaszín 6szaténszalagokból vannak készítve a 7rózsák .Kicsi szalag van még a karkötőn és egy gomb. A fekete részek 8horgolva vannak.

Kera - 1Fekete fonalból 2horgolt 3romantikus 4hajráf és 5karkötő, mindkettő rózsaszín 6szatén 7rózsákkal díszítve, a hajráfon + egy szatén 8masnival. A karkötő gombbal záródik. Bolyet 9"színvilág" kollekciójának darabjai.

Suzanne - Egy 1romantikus 2fekete 3horgolt 4hajráf és 5karkötő. Mindkettő rózsaszín 6szatén 7rózsákkal díszítve - a 8hajráfon 3 a karkötőn 2 darab rózsa van - 9a hajráfon pedig ugyanabból a szatén anyagból amiből a rózsák is készültek egy masni van.

GhsotGirl - egy 1fekete 2horgolt 3hajráf és 4karkötő,t
rózsaszín 5szatén 6rózsákkal díszítve.A hajráfon szatén 7masni,talán ugyanabból az anyagból,mint a rózsák. A 8hajráfon 3,a karkötőn két darab rózsa van,a karkötőn pedig még egy gomb(fehér alapon rózsaszín virág).

A leírtakból arra következtetek, hogy a blogon nem teljesen ugyanolyan a kép, mint itt. Az egyértelműség kedvéért ezt a képet vettem alapul, ezért pl. a gomb nem számít infónak. Eléggé szoros volt a küzdelem, de Kera és Suzanne (pedig újonc!:) egy hajszállal megelőzte a többieket.






Kulcslyukjáték - mindenkinek!

Íme az esti sorsolás tárgya, az ajándékozó Murphy. Újszerű, az eddigiektől különböző dologról van szó. Lehet találgatni, és ismerkedni Murphy blogjával.













A játék lényege, hogy minél pontosabban és részletesebben tippeld meg, mi látható a kulcslyuk mögött. Azok, akik helyesen tippeltek, a legvégén sorsoláson vesznek részt, és a nyertes illő jutalomban részesül.:) Bárki részt vehet a játékban (kivéve természetesen az ajándék alkotóját:). Egyetlen feltétel, hogy hagyj itt egy bejegyzést a tippeddel. (Ha hirdeted a játékot a blogodon, azt megköszönöm szépen.:) Megadom az ajándék alkotójának blogcímét, két okból: egyrészt így kiegyenlítettebbek az esélyek, másrészt ezeknek a játékoknak kimondatlan céljuk, hogy a magunk és a résztvevők blogját népszerűsítsük egy kicsit. Így aztán szabad a kutakodás, keresgélés. (Természetesen azt nem garantálom, hogy az ajándék tényleg fenn van a blogon!:)

8 megjegyzés:

Unknown írta...

Szia!
Szerintem egy kis agyagcserépben egy fenyőtobozka van, melynek egyik kis "levelén" egy gyöngyszem csücsül.A cserép zöl kaarácsonyi hangulatú anyaggal van bélelve.
:))

Monika írta...

Hát,legalább végigböngésztem a blogot.:)
Egy agyag-virágcserépben,ami ki van tömve valamivel és bevonva zöldes-piros-karácsonyi textillel, arra van ragasztópisztollyal ráragasztva egy nagy toboz, aminek "ágán" egy ezüst pici gömb,gyöngy van szintén ragasztópisztollyal ráragasztva.

cskata írta...

ÉS IGENIGENIGENIGEN!!!!!!!!!!!!!!!!
PUSZILOM A KEZED,BELINDA!!!!!!!:)
HÚ DE NAGYON ÖRÜLÖK!!!!!!!!!!!:))))

Unknown írta...

Egy kicsi agyag virágcserép van kibélelve, befedve karácsonyi színvilágú piros-zöld-arany mintás anyaggal, esetleg vastagabb karácsonyi szalaggal. A tetejére ragasztva egy szép, formás fenyőtoboz, mintha egy kicsi karácsonyfa lenne. Ágaira arany színű gyöngyöket, vagy kisebb gömböket ragasztott az alkotó.

Belinda írta...

cskata! Ezt nevezem gólörömnek! :) Ezek szerint nem csak én vagyok oda a cuccért!:)

cskata írta...

De nem ám!!!!! :) imádom!!! :)

GhostGirl írta...

egy kisebb agyag virágcserépére gondolok,mely ki van bélelve,és befedték egy szép,karácsonyi hangulatú piros-zöld-arany mintás anyaggal.Erre az anyagra van ragasztva (talán ragasztópisztollyal) egy f fenyőtoboz,mintha aprócska (vagy nem is olyan aprócska :D) fenyőfa lenne,és az ágaira arany színű karácsonyi hangulatú gyöngyök vagy apróbb gömbök vannak ragasztva dísz gyanánt

Belinda írta...

Lezár!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...