2010. december 18., szombat

Adventi ajándéknaptár + kulcslyukjáték:) 26. sorsolás

Hát, ezt elszúrtam, hiszen ahhoz, hogy most két sorsolás lehessen, tegnap két kulcslyukat kellett volna mutatni. De sebaj, holnap délelőtt lesz a dupla sorsolás, ma este "csak" 


Gigike gyönyörű koszorúja kerül "kalapács alá", és a szerencsés nyertes:


Gratula, és kellemes ünnepeket néki, reméljük, odaér még időben az ajándék.

És most a leskelődők következnek. Megszaporodtak, úgyhogy ismét kulcsszavazunk:
Karácsonyi ajtódísz/asztali dísz - 6 pályázó
skót, piros, zöld - Sturo, dornyei, GhostGirl
gombostű - még mindig ők
piros szalag akasztó - dornyei, GhostGirl

vese: 
dornyei: Szerintem ez egy skótkockás (?melyben aranyszálal is futnak), piros és talán zöld- arany mintás 1selyem szalagból
?hungarocel koszoró alapra, 2articsóka technikával, gombostűvel (?mely arany vagy ezűstfejes- de nem látni a csillogásától) készített karácsonyi koszorúdísz ajtóra vagy asztalra. A koszorú tetején piros selyem szalag lehetde az is meglehet hogy,3zöld- aranyszegélyes mellyel az ajtóra lehet rögzíteni.
GhostGirl - Karácsonyi ajtódísz,piros-arany-zöld színnel (talán skótminta is),1articsóka technikával készítve,melyet ?hungarocell koszorú alapra gombostűkkel fogattak fel (?a gombos tű talán arany vagy ezüst színű fejű.A koszorú tetején piros szalaggal,talán ezzel lehet fölakasztani.

Dornyei a selyem (bár ez csak a látszat alapján) és a zöld akasztó (ez viszont vitathatatlan) segítségével a ma esti győztes.
(A zsűri különdíját Bolyet kapja, aki ezúttal folttechnikában bizonyult tájékozottnak. A zsűri le van nyűgözve.:)




Kulcslyukjáték - mindenkinek!

Íme Barbaral ajándékának részlete, lássuk a tippeket, a blogja talán segít.



Ez pedig Katus ajándékának kulcslyukban látható darabja, a játékban  a maga nemében páratlan példány.:)









A játék lényege, hogy minél pontosabban és részletesebben tippeld meg, mi látható a kulcslyuk mögött. Azok, akik helyesen tippeltek, a legvégén sorsoláson vesznek részt, és a nyertes illő jutalomban részesül.:) Bárki részt vehet a játékban (kivéve természetesen az ajándék alkotóját:). Egyetlen feltétel, hogy hagyj itt egy bejegyzést a tippeddel. (Ha hirdeted a játékot a blogodon, azt megköszönöm szépen.:) Megadom az ajándék alkotójának blogcímét, két okból: egyrészt így kiegyenlítettebbek az esélyek, másrészt ezeknek a játékoknak kimondatlan céljuk, hogy a magunk és a résztvevők blogját népszerűsítsük egy kicsit. Így aztán szabad a kutakodás, keresgélés. (Természetesen azt nem garantálom, hogy az ajándék tényleg fenn van a blogon!:)

4 megjegyzés:

Gykrisztina írta...

Úgy látom én vagyok az első!
Barbaral - karácsonyfa dísz, csillag alakú, keresztszemes hímzéssel díszítve, közepén kicsi szív alakú gombbal.
Katus- lehet nagyon melléfogok, szerintem ez egy táska,a kék árnyalataival készűlt kitűzővel, amelyiken egy szintén virág alakú gomb található.

Ryki írta...

Barbaral ajándéka: rózsaszínű keresztszemes hímzéssel díszített karácsonyi lógóka, szív alakú gombbal, mind a két oldala egyformán díszítve és nagyon szeretnééém :)

Katus: kötött kékszínű fonalból készült, virágos gombbal díszített szatyor, vagy szütyő. A vállpántja kék virágos mintás textil lehet és szerintem ez is nagyon szép ajándék :)

GhostGirl írta...

Barbara: rózsaszín alapra sötétrózsaszínnel keresztszemes hímzés,szív alakú gombbal,mindkét oldala hímezve.Karácsonyi dísz.

Katus:szerintem ez egy kék színű (talán farmer) szatyor vagy táska.a pántja világoskék színű,fehér virágokkal,és egy virág kitűző van rajta,melynek alsó rétege a pánt anyagából,a felső a szatyor anyagából készült,és virág alakú gombbal van díszítve,melyet piros cérnával varrtak fel.

bolyet írta...

Barbaral: Karácsonyi dísz mely felfüggeszthető.Keresztszemes technikával készítve.Csillagforma szerűség mely rózsaszín kongré /hímzővászon/-ra készült egy sötétebb rózsaszín hímzőfonallal.Középen egy szív alakú gomb mely innen lilának tetszik...Az akasztó szaténszalag mely vagy fehér de inkább világos rózsaszín lehet.Gyönyörű!

Katus: Egy farmer táskára gondolok kék színvilágban.A farmer pamuttextillel van kombinálva mely textil halványkék alapon apró fehér virág mintás.Ebből az anyagból készültek a fülek és talán a bélés is...esetleg újrahasznosított anyag???
Díszítése: cikkcakk ollóval kivágott is köröcskék melyek egy virágot formáznak és a virág közepe egy gombvirág ami valószínű szintén kék!Szuper jó lehet!:-)))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...