2010. december 1., szerda

Adventi ajándéknaptár + kulcslyukjáték:) 3. sorsolás



A szépséges Tímel-ajándék is gazdára talál, ezúttal Böske unokatestvérem (nagy ám a család:) közreműködésével, aki pár napig nálam vendégeskedik. Minden teketória nélkül kihúzta


cetlijét, így a gyönyörű kis könyvjelző innentől az ő karácsonyi meglepije.:) Vegyétek fel a kapcsolatot, sok örömet és izgalmas könyveket kívánok a könyvjelzőhöz!:)

Most jön a nehezebb rész. Mivel gyöngyileg teljesen tájékozatlan vagyok, Tímelhez fordultam, és megkértem, hogy írja le az objektumot. Ennek alapján kulcsszavakat választottam (egy kulcslyukjátékban ez mondhatni adott:), és ennek alapján próbáltam ügyeskedni. A kulcsszavak:

1. könyvjelző - ezt majdnem mindenki abszolválta (mondjuk én kis ostorra gondoltam, amivel a Mikulás a szánt hajtja, de ez túl romantikus elképzelésnek bizonyult:).

2. bogyó - 9-en még versenyben vannak

3. arany, karácsony - a színekre történő utalás (a mikulásvirágot is elfogadtam) - 4-en maradtak

5. cseh csiszolt gyöngy (ha jól értettem, nem swarovski) - na ez már csak tréfa, viszont ketten azt írták, hogy swarovski, ezt nem fogadtam el. 

Így a három nyertes ebben a fordulóban:

Monica, Krisztina és Gaby Erika


Kulcslyukjáték - mindenkinek!


És íme a holnapi ajándék. Kicsit több teret engedek a szerencsének, és kisebb részletet mutatok Tideke meglepijéből, legyen a találgatásé és a kutatásé a terep.:) Szóval mi az ott pontosan a kulcslyuk mögött? Várom a tippeket 18 óráig.




A játék lényege, hogy tippeld meg, mi látható a kulcslyuk mögött. Azok, akik helyesen tippeltek, a legvégén sorsoláson vesznek részt, és a nyertes illő jutalomban részesül.:) Bárki részt vehet a játékban (kivéve természetesen az ajándék alkotóját:). Egyetlen feltétel, hogy hagyj itt egy bejegyzést a tippeddel. (Ha hirdeted a játékot a blogodon, azt megköszönöm szépen.:) Megadom az ajándék alkotójának blogcímét, két okból: egyrészt így kiegyenlítettebbek az esélyek, másrészt ezeknek a játékoknak kimondatlan céljuk, hogy a magunk és a résztvevők blogját népszerűsítsük egy kicsit. Így aztán szabad a kutakodás, keresgélés. (Természetesen azt nem garantálom, hogy az ajándék tényleg fenn van a blogon!:)

22 megjegyzés:

Pálfalvi Zsuzsa írta...

Gratula Barbarának és a többieknek is:)!!!

Barbaral írta...

Gyönyörű és hasznos ajándékom lett, imádok olvasni!
Ugye nincs több Barbara rajtam kívül a játékban és tényleg az enyém e csecsebecse?

Köszönöm Belinda és persze Timelnek is:)

Tímel írta...

Gratulálok Barbaral!!!

A címedet a hofelho@gmail.com-ra hozzák a posta galambok, és már küldöm is a kis varázsló tanonc pelikánommal aki alakváltást tanul épp, kedvence a postás egyenruhás ember alak:) :)

Belinda írta...

Az egyetlen Barbara vagy, minden jog fenntartva! :)

Barbaral írta...

Már küldöm is a címem:)

Jujj, úgy örülök, tisztára úgy érzem magam mint mikor még hittem a Mikulásban meg a Jézuskában:)))

Tímel írta...

Hmmm lássuk csak ...első neki futásra legombáztam. Aztán ezt elvetettem, mert ha a tönkje így felhajlana,akkor nem lenne ilyen kis fitt és vidám:)
Maradt a második verzió: a masninak látszó tárgy, mellyel általában ajándékot fenyegetünk meg a dekorálás lehetőségével.A masni sárga csillagokon ejtőzik, és egy szalvétán. A technika a dékupázs-de szép így fonetikusan:) Nade hogy min is lehet ragasztó, szalvéta és lakk karöltve,azt nem látom rendesen. De ha sokáig leselkedem, még orrba vág az ajtó:) Ezért hát megyek is, de tippem itt hagyom: gipsz alapon vagyon szalagom ,falamra aggatom :)

Gigike írta...

A kulcslyuk mögött most mintha decoupage vmilyen tárgy lenne masni van rajta talán egy fa dobozka. :)

Tímel írta...

Barbaral nyitom az ablakom, galambokat épségben fogadom:)

Barbaral írta...

Útjára indítottam a galambokat és most már én is tippelek: szerintem egy decoupage technikával díszített fa doboz, karácsonyi mintás szalvétával.

Pálfalvi Zsuzsa írta...

ÓÓÓ hát én elfeledtem tippelni :-O!A kulcslyukon túl talán egy karácsonyi decupage kép lehet,gipsz esetleg fa keretben, mondjuk egy karácsonyi ajándék dobozt ábrázolhat egy nagy piros masnival?Lehetne rajta télapó, esetleg angyalkák?

Krisztina írta...

Ez egy decuopage technikával készült (szalvétatechnika) ajándéktárgy.

Ami lehet bármi, hisz nem látszik belőle semmi. Talán doboz, vagy egy karácsonyi kép és a keret látszik alul.

Monica írta...

Hm. Próbáltam kutakodni, de lehet, hogy elvétettem, minden esetre nem találtam oda az alkotóhoz. Így még abban sem vagyok biztos, hogy mivel is foglalkozhat.
Hát ami látszik, vagy látni vélek:
karácsonyi témájú, csillagos, szalagos, masnis, zöld hátteres kép, ami esetleg lehet szalvéta vagy csomagolópapír darabka is, dekupáááázs technikával ráhekkelve valamiféle tárgyra, amely bármi lehet, azzal a kikötéssel, hogy drapp színű és szilárd halmazállapotú. Hm. Talán doboz, de lehet kép is, vagy teafilter tartó.

latinka írta...

Biztos,hogy dekupázs (legyünk magyarok!:))),biztos,hogy egy masniminta részlete,de hogy kép-e vagy doboz????Legyen doboz,az a múltkor se jött be nekem:)

Cimbilimbi írta...

Ez egy Botticelli-kép részlete! És ha mégsem jön be, ó keményszívű döntnök-asszony, akkor egy karácsonyi színekben pompázó dekupázsolt tálkára tippelek :)

tipikos írta...

Szerintem egy decoupage (szalvéta-) technikával készült karácsonyi kép.

Unknown írta...

Dekopázs technikával díszített fadobozkára tippelek. Masni ábrázoló szalvétával, matt lakkal díszítve.

Murphy írta...

Szerintem ez egy decoupage masnis fa doboz karácsonyi hangulatban.

bolyet írta...

Szalvétatechnikával díszített, mécses, karácsonyi hangulatban!Masni tuti van benne!

Évi (Vica) írta...

Az biztos hogy szalvéta technikával készült és hogy az egy masni részlete. A csillagocskákból lent azt gondolom hogy a motívum is karácsonyi rajta. Szerintem valami fa alapon lehet :) Vagy kép vagy dobozka :)A kép alján lévő domborulatokból képre tippelnék.

Monika írta...

Az biztos,hogy dekupázs technikával készült , majd beestem kulcslukon annyira néztem.:) Vagy dobozon van,vagy képkeretben.Natur fadobozon vagy ez a karácsonyi masnis kép.

Unknown írta...

Mivel fogalmam nincs, mi lehet, inkább pár kulcsszót mondanék: szalvéta, dekupázs technika, karácsony, piros masni, kép, keret, fa.

Belinda írta...

Tippelés vége!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...