2010. december 6., hétfő

Adventi ajándéknaptár + kulcslyukjáték:) 8. sorsolás


Íme a megoldás! A neszeszer is különleges ajándéknak számít, na de kérem szépen, cskatánál marketing is van ám, a szerencsés nyertes


egyéb portékák között is tallózhat, és mindkét fél számára gyümölcsöző biznisz is születhet a dologból.:)


Csak az egyik képen szereplő tárgyról beszélhetünk a kulcslyukjátékban, kuponra senki sem gondolt!:)

kulcsszavak
neszeszer/pipere/tároló(t is elfogadtam, elvégre Mikulás van!:) - 8 megfejtő találtatik
sárga-fekete/sötétbarna(lásd mint fent:) - még mindig heten vannak
textil/szövet - Timel (ma megfékezhetetlen!:), Gigike, Ryki, Pálfalvi Zsuzsa, Bolyet - szép, hosszú lista Mikulásra

 Kulcslyukjáték - mindenkinek!




Na ez sem lesz egyszerű (gondolom naivan:), két tárgy van a képen, mégis egységet alkotnak Eta ajándékában. Blogja segítséget nyújthat, érdemes böngészni. Holnap 18h-ig lehet tippelni. A cél az ajándék minél pontosabb leírása.







A játék lényege, hogy tippeld meg, mi látható a kulcslyuk mögött. Azok, akik helyesen tippeltek, a legvégén sorsoláson vesznek részt, és a nyertes illő jutalomban részesül.:) Bárki részt vehet a játékban (kivéve természetesen az ajándék alkotóját:). Egyetlen feltétel, hogy hagyj itt egy bejegyzést a tippeddel. (Ha hirdeted a játékot a blogodon, azt megköszönöm szépen.:) Megadom az ajándék alkotójának blogcímét, két okból: egyrészt így kiegyenlítettebbek az esélyek, másrészt ezeknek a játékoknak kimondatlan céljuk, hogy a magunk és a résztvevők blogját népszerűsítsük egy kicsit. Így aztán szabad a kutakodás, keresgélés. (Természetesen azt nem garantálom, hogy az ajándék tényleg fenn van a blogon!:)

17 megjegyzés:

Monica írta...

Gratula Tímel, most kicsit irigy vagyok.

Szerintem ez egy piros sapkás - piros sálas horgolt hóember és egy fehér angyalka arany díszítésű szárnyakkal.

latinka írta...

Én is hóemberre gondolok,piros sállal,sapkával/kalappal és orral,karöltve egy angyalkával,aki némi arany csillogást kapott:)

latinka írta...

Én is hóemberre gondolok,piros sállal,sapkával/kalappal és orral,karöltve egy angyalkával,aki némi arany csillogást kapott:)

tipikos írta...

Szerintem horgolt hóember piros sállal, és sapival, valamint egy horgolt angyalka arany színű glóriával.

GhostGirl írta...

én egy horgolt hóemberre gondolok,piros kalappal,orral,sállal, mellette pedig egy hófehér horgolt angyal,melyet aranyszínnel tettek még karácsonyibb hangulatúvá,a szárnyán,esetleg a glóriáján.

Pálfalvi Zsuzsa írta...

Gratula Timel!Igazán írígylésre méltó a nyereményed!:)
Ami a kulcslyukat illeti, lehet hogy egy másikon át nézek és alaposan elrugaszkodom a valóságtól.Én egy plüss(szerű)anyagból készült, horgolt szélű fenyőt látok , előtte egy horgolt rénszarvas áll.:DAlaposan eltévesztettem az ajtót?

Unknown írta...

Fehér cérnából horgolt hóember piros kalappal, sállal, nózival. Jobbján egy hófehér horgolt angyalkával, akit arany cérnával és apró arany gyöngysorral díszítettek.

Tímel gratulálok :)

Monika írta...

Böngésztem,böngésztem....:)
A hóember,az tuti biztos,piros sapival és piros sállal. Oldalán egy fehér kis valaki,aki angyal lehet,mivel egy arany kis gyöngysor van áttekerve a szárnyán.

Tímel írta...

Azt a mázlista mindenemet!!!!

Elfogadva a tippem, és még nyerek is...nagyon jó lehettem,ha a karmám íly bőkezű ma :)

KöszönömKöszönöm!!

Holnap jövök tippelni,mert ma már beszámíthatatlan vagyok:)

Ibcsy írta...

Én egy horgolt rénszarvasra, és egy horgolt angyalkára tippelek:-)

Tímel írta...

Horgolt rénszarvas és horgolt angyal:)

Évi (Vica) írta...

Én piros sapkás, sálas fehér horgolt hóemberre tippelek és fehér horgolt angyalkára, aminek a szárnyain arany színű gyöngysor fut végig.

cskata írta...

Én most nagyon szabadjára engedtem a fantáziámat,és azt gondolom,h fehér fonalból horgolt PUNK párocska,házaspár esetleg.:) A hímnemű egyednek piros sála van,piros punk haja,a nőneműnek pedig fehér punk frizurája egy arany gyöngysorral körbetekerve.:)

tideke írta...

Szerintem is egy fehér horgolt, piros sapkás, piros orrú hóember, piros sállal.
És egy fehér horgolt angyalka arany glóriával.

Ryki írta...

Szerintem a bal oldali objektum egy fehér horgolt angyalka, vagy egy horgolt szív, a másik pedig egy horgolt maci piros sapkában és sállal a nyakában.

bolyet írta...

Úgynevezett horgolt technikával készített kis figurák.:-))
Nevezetesen egy angyalka és egy hóember.Klasszikus karácsonyi szimbólumok és színek!Hófehér,piros,arany.Az angyalka valószínűleg valamilyen kis csipkemintát és egy kis aprócska aranygirlandot kapott,talán még úgynevezett zsenília drótot is segítségül hívott alkotója... A hóembert egy piros sapi melengeti..és talán egy piros sál is.Biztos vannak "szén" gombocskái is meg nagy répa orra!:-))

Belinda írta...

Lezáródás!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...