2010. december 2., csütörtök

Adventi ajándéknaptár + kulcslyukjáték:) 4. sorsolás


Azoknak volt igazuk, akik képre tippeltek (ez a fránya doboz sosem jön be, na de majd...:) ma este a szerencse  


-nak kedvezett, így tideke szépséges, ünnepi képe az övé lesz, miután annak rendje-módja szerint megtörténik a címcsere meg a postai ceremónia:)

És most a kulcslyukügy - megint a kulcsszavakhoz folyamodtam, éspedig:

1. kép - (itt szeretném megjegyezni, hogy bár ügyes a módszer, hogy minden lehetséges megoldást felsorolunk, de a továbbiakban nem fogadom el. A következő feladványhoz ne írjuk oda, hogy pisztáciás grillázs, esetleg tengeri kígyó farka:). 8-an írták le a kép szót (a verset is - falra aggatom - beleértve!)

2. dekupázsra utaló betűcsoport, vagy szalvéta - még mindig 8-an vagyunk

3. karácsony (a masni és a csillagok alapján) - 7-en felsorolták

4. masni - 5 játékos maradt talpon

5. csillag - 2-en írták le a szót

Így a mai nyertesek: Monica és Évi. Gratula!:)

Kulcslyukjáték - mindenkinek!


A holnapi ajándék - már ebből a falatnyi részletből nyilvánvaló - nem akármilyen darab lesz! :) Az alkotó, Krisztina blogja sok csodát rejt (talán ezt is:). Jó tippelést és kutakodást mindenkinek, holnap, 18 óráig.





A játék lényege, hogy tippeld meg, mi látható a kulcslyuk mögött. Azok, akik helyesen tippeltek, a legvégén sorsoláson vesznek részt, és a nyertes illő jutalomban részesül.:) Bárki részt vehet a játékban (kivéve természetesen az ajándék alkotóját:). Egyetlen feltétel, hogy hagyj itt egy bejegyzést a tippeddel. (Ha hirdeted a játékot a blogodon, azt megköszönöm szépen.:) Megadom az ajándék alkotójának blogcímét, két okból: egyrészt így kiegyenlítettebbek az esélyek, másrészt ezeknek a játékoknak kimondatlan céljuk, hogy a magunk és a résztvevők blogját népszerűsítsük egy kicsit. Így aztán szabad a kutakodás, keresgélés. (Természetesen azt nem garantálom, hogy az ajándék tényleg fenn van a blogon!:)

13 megjegyzés:

Lara írta...

karkoto zold tekla gyongyel es barna kasa gyongyel illetve cseh csiszolt gyöngyokkel.Mindne gyongybol 4-4 darab van egy mintaba es az van korbe fuzve barna kasa gyonggyel.

GhostGirl írta...

én egy gyöngyből és swarikból fűzött karkötőre gondolok,a karácsony színeivel-arany,zöld.

Pálfalvi Zsuzsa írta...

Először is gratula Szegusznak!!!Aztán pedig lássuk csak zöld tekla és kásagyöngy raw technikával azt hiszem karkötő lehet , és tanulva a korábbiakból csiszolt gyöngy berakással (Bár nekem ez is erősen swari gyanús túl jó a monitorom ?:DDDDDDD lehet, csak egy szépen csillogó csiszolt?)

Monica írta...

Karkötő legyen, fenyőzöld teklagyöngyökből, valamilyen átlátszó csiszolt gyöngyből (bicone) és apró aranybarna kásagyöngyökből. Ezek az én színeim :)
Csillag alakú minták egymásután. Sok.

Krisztina írta...

Ezt még nem rejti, mivel ide szánt meglepi volt :)

Majd holnap estétől :)

Drukk ám mindenkinek!

Tímel írta...

Szegusz Gratulálok!

A kulcslyuk mögött egy karkötő lapul. Anyaga: zöld tekla(8mm-es méret), barnás kása(11es méret), valamint swarowski vagy bicone (4mm-es méret) gyöngyökből, raw technikával.

Unknown írta...

Karkötő, zöld tekla, zöld csiszolt üveggyöngy (bicone), arany-barnás kásagyöngy, raw technika.
Gratulálok a nyertesnek!

Belinda írta...

Leesett állal bámészkodom a szakértők professzionális leírásai előtt!:) Azonban szeretném bátorítani a hozzám hasonló, báva laikusokat, hogy nyugodtan írják le saját szavaikkal a céltárgyat, mert az is teljesen megfelelő, ha pontos!

Évi (Vica) írta...

karkötő virág mintákkal egymás után zöld és barna gyöngyökből. (nem értek a gyöngyökhöz :P )

bolyet írta...

Egy nagyon csodálatos, romantikus, elegáns, finom nőies stílusú karkötő.Arany- zöld színkombinációban mely a karácsonyt is/ idézheti számunkra.
A remekmű minőségi tekla illetve kásagyöngyök valamint swarowski esetleg/vagy úgynevezett bicone gyöngyök felhasználásával készült, valószínűleg "raw technika" szerint!Négyszirmú virágok egymás után és egymásba simulva.
Csodaszép!:-))

Belinda írta...

Bolyet, le vagyok taglózva!:) Ezt a polisztirol tudást! :) Teljesen új fényben ragyogsz a szemembe!:)

Belinda írta...

Hopsz, lezárult!

Szegusz írta...

Kööööööööszi szépen! Bocsi, de csak most kerültem gép közelébe! :))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...