2010. december 7., kedd

Adventi ajándéknaptár + kulcslyukjáték:) 9. sorsolás


Íme az ifjú pár, Eta apróságai. Csudamód helyesek, nászútra készülnek Postaföldre, majd pedig új otthonukba,


hoz költöznek, feltehetően örökzöld fenyves, alpesi környezetbe. :) Gratulálunk a fiataloknak és a pártoló családnak!

A "naiv" nem megfelelő kifejezés a jellemzésemre, mikor azt hittem, ez majd nehéz lesz, de nem akarok elveszni a magyar nyelv végtelen lehetőségei között. Válasszatok önállóan!:)

Kulcsszavak a mai játékban:
hóember, angyal - 9 jelölt (fájó szívvel bár, de nem fogadhatom el a fenyő-rén és főképp a punk párocska hipotéziseket:)
horgolt - 7-en írták le a szót a fentiek közül
piros sapka sál, arany glória, szárny - GhostGirl volt a legpontosabb a leírásban, ő a mai győztes

Lehetne még egy játékot indítani, Találd ki, mi van az angyalka kezében? címmel, de most inkább megkérem Etát, árulja el nekünk!:) (Jelzem, ha kiderül, hogy varázspálca, bajban leszünk!:)

 Kulcslyukjáték - mindenkinek!


Ez pedig a holnapi nap nyereményének részlete, mely kera ajándéka. Azt hiszem, a blog böngészése ez esetben sokat segít majd!:) Próbáld minél részletesebben leírni, mi van a kulcslyuk mögött!











A játék lényege, hogy tippeld meg, mi látható a kulcslyuk mögött. Azok, akik helyesen tippeltek, a legvégén sorsoláson vesznek részt, és a nyertes illő jutalomban részesül.:) Bárki részt vehet a játékban (kivéve természetesen az ajándék alkotóját:). Egyetlen feltétel, hogy hagyj itt egy bejegyzést a tippeddel. (Ha hirdeted a játékot a blogodon, azt megköszönöm szépen.:) Megadom az ajándék alkotójának blogcímét, két okból: egyrészt így kiegyenlítettebbek az esélyek, másrészt ezeknek a játékoknak kimondatlan céljuk, hogy a magunk és a résztvevők blogját népszerűsítsük egy kicsit. Így aztán szabad a kutakodás, keresgélés. (Természetesen azt nem garantálom, hogy az ajándék tényleg fenn van a blogon!:)

13 megjegyzés:

Eta írta...

Elég könnyen kiismerhető voltam. :o))) Az angyalka kezébe gyertyát szántam, ha nem is nagyon hasonlít. :o))

GhostGirl írta...

én egy hófehér,kézzel horgolt szappanbugyorkára gondolok,melyet ugye fürdéshez használnak-már aki használ :)

Monica írta...

Hát már vagy egy tucat játékba jelentkeztem , hogy végre Kera szappancsodáit kipróbáljam. Úgyhogy most nagyon bizakodok...

Horgolt szappanBUGYOR (imádom ezt a szót:), valamilyen finom kézzel készült kecsketejes szappan vagy háziszappan, és talán a másik oldalon egy fürdőolaj bomba leledzik.

Eta írta...

Belinda! Megérkezett a pingvin?

Cimbilimbi írta...

Már csak ismételni tudok, de sebaj, az a tudás anyukája: fehér fonalból horgolt szappanbugyor, mögötte remélhetőleg kecsketejes szappancsoda rejtőzik :) baloldalt pedig talán Kera egyik csudabalzsamos dobozkája :)
UI-én az angyalka kezébe olyan csillagos botot gondoltam :D

Tímel írta...

Gratulálok Kera!!

Hűű, kecsketejes szappan,krémes doboz és horgolt angyalka:)

Pálfalvi Zsuzsa írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
Pálfalvi Zsuzsa írta...

Újratervezés :)
Kerának gratulálok!
Fehér pamutból horgolt angyalka, kecsketejes szappanka,esetleg balzsam-ka.:)

Lara írta...

Feher horgoplt bugyior es kecsketejes szapan.

latinka írta...

Fehér fonalból horgolt angyalka, kecsketejes háziszappan (sajnos az illatát nem érzem::),és egy tégely,ami finom ajakbalzsamot rejt (esetleg sheavajas?),narancsos-fahéjas illatban

GhostGirl írta...

jujj,este nem küldte el a teljes szöveget :S
lehet javítani?
Ha igen,akkor:én egy hófehér,kézzel horgolt szappanbugyorkára gondolok,melyet ugye fürdéshez használnak-már aki használ :)
mellette egy házi kecsketejes szappan,meg esetleg még egy házi készítésű szappanka,vagy fürdőbomba

bolyet írta...

Először is biztosan egy fincsi természetes alapanyagokból/kecsketej, gyógynövények stb/ kézzel készült kozmetikai csomag...
Kecsketej szappan /szappanok és esetleg még valamilyen balzsam, vitamin bomba.Valószínűleg így télvíz idején valami jó kis hidratáló, vitalizáló hatással bíró esetleg száraz bőrtípusnak megfelelő készítmények lehetnek.Mindenképpen tartozik közéjük egy pamutcérnából kézzel horgolt kis szappanbugyor fehér színben.Viszont ez a kis bugyor gyanús mert olyan mintha lenne benne valami!Innen kicsit furcsa az alakja.Talán egy kisebb"szappanbomba"?

Belinda írta...

Lezár-bezár!:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...