2010. december 15., szerda

Adventi ajándéknaptár + kulcslyukjáték:) 20. sorsolás


Íme Lara ajándéka, és aki megkapja, 


Remélem, szerencsésen (és időben) megérkezik majd hozzá a csizmácska, nem kalandozik semerre:)!

Kulcsszavak a kulcslyukhoz

csizma - 4-en írták le. Nézzük őket egyenként

Ryki - Szerintem a képen egy 1filcből készült, 2piros fehér színű, 3karácsonyi csizma-dísz látható.

GhostGirl - szerintem ő egy 1piros fehér 2filcből készült 3karácsonyi hangulatú csizma,amit szerintem valami kis szalagszerűséggel lehet felakasztani.

Kera - Én is egy 1piros-fehér 2filcből készült 3mikulás csizmára, 4karácsonyi díszre gondolok. 5Maga a csizma piros filcből készült, a szegélye pedig fehérből. Felül egy kis akasztóval, esetleg karácsonyi hímzéssel feldobva?

Bolyet - Klasszikus 1karácsonyi 2piros-fehér összeállításban készült dekoráció ami nagy valószínűséggel csizma lehet ami talán nem is üres?

Alapanyagot tekintve talán vékonyabb típusú 3barkácsfilc.
Valószínűleg van kis akasztója, illetve egyéb díszítés is szóba jöhet, úgy mint hímzés vagy gombok!?

Kera a déli győztes!






Kulcslyukjáték - mindenkinek!


Itt pedig már az esti főszereplő, Pálfalvi Zsuzsi szépséges (és elegáns) ajándékának részletei láthatók a kulcslyukon át. Estig lehet írni a tippeket, és barangolni Zsuzsi blogjában.










A játék lényege, hogy minél pontosabban és részletesebben tippeld meg, mi látható a kulcslyuk mögött. Azok, akik helyesen tippeltek, a legvégén sorsoláson vesznek részt, és a nyertes illő jutalomban részesül.:) Bárki részt vehet a játékban (kivéve természetesen az ajándék alkotóját:). Egyetlen feltétel, hogy hagyj itt egy bejegyzést a tippeddel. (Ha hirdeted a játékot a blogodon, azt megköszönöm szépen.:) Megadom az ajándék alkotójának blogcímét, két okból: egyrészt így kiegyenlítettebbek az esélyek, másrészt ezeknek a játékoknak kimondatlan céljuk, hogy a magunk és a résztvevők blogját népszerűsítsük egy kicsit. Így aztán szabad a kutakodás, keresgélés. (Természetesen azt nem garantálom, hogy az ajándék tényleg fenn van a blogon!:)

6 megjegyzés:

Unknown írta...

Egy nyakláncra gondolok. Éjkék színű csiszolt és talán ásvány gyöngyökből fűzte Zsuzsi, ezüst színű gyöngykupakkal, ezüst köztesekkel, feldobva, ezüst színű lánccal.

Tímel írta...

Gratulálok Monica!

Lássuk a kulcslyukat:)

Hematit színű fánk és egyéb gyöngyökből, ezüst gyöngykupakból, ezüst szerelőpálcából és ezüst fém láncból álló nyaklánc.

GhostGirl írta...

én egy sötétkék gyöngyökből készült nyakláncra gondolok,ezüst gyöngykupakból,szerelőpálcából,köztesekkel,és talán ezüstszínű fém láncból.

bolyet írta...

Nyakláncra tippelek, csiszolt gyöngyök, fém lánc, fém köztes elemek, szerelőpálcák, míves gyöngykupakok segedelmével megalkotott darab.Minőségi csiszolt gyöngyök esetleg ásványok is szerephez jutottak!?
A Klasszikus Elegancia kedvelőinek....fém/ezüst - feketés,szürkés,/hematit/ árnyalatnak látszik.

Sturo írta...

Szerintem a nyaklánc kiegészült egy fülbevalóval is. hematit-kék színű gyöngy, csiszolt fánk, ásvány,felhasználásával. ezüstláncon.
Sajnos Zsuzsi blogjába nem engedett be a gépem!!!:(
Jutka

Belinda írta...

zárva!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...