2010. december 15., szerda

Adventi ajándéknaptár + kulcslyukjáték:) 21. sorsolás


Ismét kollázst készítettem, hogy a Pálfalvi Zsuzsi gyönyörű ajándékához készült csomagolást is megcsodálhassátok. És aki mindezt megkapja majd az


lesz.:) Gyöngyöt a gyöngyösnek, szólott a sors, és csipeszvégre tűzte őkelmét.:)

Megfejtés:
Könnyű dolgom van, mert kulcsszavakkal vagy anélkül Sturo volt az egyetlen, akinek a középen látható gyöngyről és láncról beugrott, hogy fülbevaló is társul a nyaklánchoz. (Szerencsére, mert különben végleg elvesztem volna a szakszavak dzsungelében:) Így ő a ma esti kulcslyukjáték egyértelmű győztese.


Kulcslyukjáték - mindenkinek!



Ez talán tényleg megfejthetetlen rejtélynek bizonyulna, ha nem árulnám el, hogy Bolyet az alkotó.:) A blogján kutakodva alighanem fény derül majd a titokra.:)




A játék lényege, hogy minél pontosabban és részletesebben tippeld meg, mi látható a kulcslyuk mögött. Azok, akik helyesen tippeltek, a legvégén sorsoláson vesznek részt, és a nyertes illő jutalomban részesül.:) Bárki részt vehet a játékban (kivéve természetesen az ajándék alkotóját:). Egyetlen feltétel, hogy hagyj itt egy bejegyzést a tippeddel. (Ha hirdeted a játékot a blogodon, azt megköszönöm szépen.:) Megadom az ajándék alkotójának blogcímét, két okból: egyrészt így kiegyenlítettebbek az esélyek, másrészt ezeknek a játékoknak kimondatlan céljuk, hogy a magunk és a résztvevők blogját népszerűsítsük egy kicsit. Így aztán szabad a kutakodás, keresgélés. (Természetesen azt nem garantálom, hogy az ajándék tényleg fenn van a blogon!:)

7 megjegyzés:

Monika írta...

Amikor megláttam ezt a kulcslukat,azt mondtam: na,ne!!!!! Ebből kitalálni?
Most vagy ráhibázok,vagy nem:
"Színvilág" karkötők.Fekete-rózsaszín romantikus karkötő és talán egy hajrájf a másik.
Finom árnyalatú rózsaszín szaténszalagokból vannak készítve a rózsák .Kicsi szalag van még a karkötőn és egy gomb.

Monika írta...

A fekete részek horgolva vannak.

Unknown írta...

Fekete fonalból horgolt romantikus hajráf és karkötő, mindkettő rózsaszín szatén rózsákkal díszítve, a hajráfon + egy szatén masnival. A karkötő gombbal záródik. Bolyet "színvilág" kollekciójának darabjai.

Suzanne írta...

Egy romantikus fekete horgolt hajráf és karkötő. Mindkettő rózsaszín szatén rózsákkal díszítve - a hajráfon 3 a karkötőn 2 darab rózsa van - a hajráfon pedig ugyanabból a szatén anyagból amiből a rózsák is készültek egy masni van.

GhostGirl írta...

egy fekete horgolt hajráf és karkötő,t
rózsaszín szatén rózsákkal díszítve.A hajráfon szatén masni,talán ugyanabból az anyagból,mint a rózsák. A hajráfon 3,a karkötőn két darab rózsa van,a karkötőn pedig még egy gomb(fehér alapon rózsaszín virág).

Cimbilimbi írta...

Jaj de jó!!! Puszi a sorsolónak és még a csipesznek is, nagyon meg akartam nyerni már a kulcslyukon keresztül is :D És a szaloncukor... oda vagyok és vissza, nagyon!!! Szerelni egyáltalán nem tudok, végre lesz nekem ilyen szép bogyós-szerelős szettem. Hurrá!

Belinda írta...

Lezárva!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...