2011. január 12., szerda

Ez+Az

Jól eltűntem,és közben történt mindenféle, pl. megint itt jártak a koboldtündérek, a "polgári" munkám tetőzött, és mindenféle házimunkai lemaradásomat is igyekeztem behozni. 





Örvendetes előmenetel állt be a Meskán, túl van a 100. tagon a Belinda-klub, és vásárolgatnak is, itt látható az aktuális termés. 






Rendben lezajlott a karácsony. Megint 9 fős vendégség volt nálam, immár a Mackókirálynő is megtisztelt jelenlétével. Mint látható, a szokott intenzitással vetette bele magát az események sodrásába.:)





Ezúttal elmaradt az összeomlás, a tavalyi antigrasztroblog nem ismétlődött meg. Pici szépséghiba volt, hogy a sajtos sütit túl korán elkészítettem, és  mire sorra került, a fele valahogy eltűnt. Pedig én mindennap csak egy-két szemet ettem meg (reggel-délben-este, ez a gyengém:). Anyukám specialitása volt, ő mindig feltette a stelázsi legfelső polcára. Csak hokedlivel vagy létrával lehetett megközelíteni. Így is kopott azért, de mivel az említett segédeszközökkel elég nehéz feltűnés nélkül osonni, a sajtos rudak zöme megélte a szentestét.

Lassan visszaáll az élet a rendes kerékvágásba, néhány új ötlet is alakulgat. Rövidesen megmutatom őket.

5 megjegyzés:

Cimbilimbi írta...

Üdv Belinda, jó, hogy visszatértél a való világból (na nem a villásra gondolok :D)! Olyan jó, hogy linkeled régebbi bejegyzéseidet, mikor először jöttem hozzád, órákat olvasgattam, A néma revolverek városát újra is olvastam, miután olvastam az idézeted belőle :)

belinda írta...

No lám, nem éltem hiába!:)

nadjasurrealist írta...

a süti lopkodás, na szerintem ezzel, Macikirálynő is élni fog

Atkáriné Terike írta...

Mi ebből a tanulság? Dupla adagokat kell sütni és bátran lehet lopkodni!
A Királynő gyönyörű!

Belinda írta...

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...