2011. május 7., szombat

Ajándékot kaptam! :)

Megvan a győztes!
Mirci hosszú és kitartó kutatómunka után, teljesen megérdemelten találta meg az ajándékot. Még nem fedem fel a helyét, picit még kutathat, aki akar, most már játékon kívül. Ma este lehull a lepel rejtekhelyről!


Méghozzá ezt a nagyon szép nemeztartót Kökörcsintől. A színe gyönyörű mélyvörös, nincs az a fotó, amely tökéletesen visszaadná ezt a bársonyos melegséget. Nagyon szépen köszönöm az alkotónak. A Mesepályázat 3. helyezéséért (hátulról az 1.:) érdemeltem ki, itt találod meg az előzményeket.

4 megjegyzés:

Hajni írta...

gratulálok a nyereményedhez :) de találja már meg valaki azt az elrejtett ajándékot, mert lassan frászt kapok, hogy ennyire nem találom...

Cimbilimbi írta...

Édeset kaptál, és milyen jó, hogy katica :) Szerintem nekem tudod hol lenne feltűnő helyen a dugi? A posztod közepén kinagyítva :) Még egyet sem találtam meg, önbecsülésem a béka popója alatt, három pszichiáter sem énekli ki belőlem a kudarcot!

Belinda írta...

Nem a hely feltűnő, hanem a D betű. Nem kell ezt a dolgot így felfogni, így nem élvezetes a játék. Nehogy már a dilidokik malmára hajtsam a vizet! :)

Feszter írta...

Mennyire jó képet csináltál róla! Köszönöm, és örülök, hogy tetszik!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...