2011. május 18., szerda

Dugijáték - két lépésben


No akkor vágjunk bele, remélem, van még bátor jelentkező.:) Megint egy új módszer, méghozzá két lépésben. Ennek tulajdonképpen technikai oka van, de ha már így, mért ne legyen a dolog érdekesebb. Igazából az első lépés a húzós, a második nem hiszem, hogy gondot okoz majd. Csak annyi a lényeg most is,  hogy MINDENHOL! De tényleg:)

Jöjjön hát egy újabb forduló, amely nincs időhöz kötve, és akármeddig folytatható, ha van vállalkozó játékos.  Lényege, hogy valahol van egy ajándék, amely azé lesz, aki először jelzi, hogy megtalálta.


Nincs hozzá sok szabály:
Az ajándék képén rajta van a fenti D betű pontos mása (csak kicsiben),
innen ismerhető fel.
Az kaphatja meg, aki a legfrissebb bejegyzésemben, egy megjegyzésben (a legfrissebb posztomban, egy kommentben) elsőként (pontosan, felismerhetően) leírja, hogy mi van a képen, mi az ajándék.

Ennyi a lényeg. Egyszerre mindig csak egy ajándék van. Szándékosan használtam a "valahol" kifejezést. Nem csak egy blogom van, és nem csak egy oldalam. Kétoldalt is számos linket találsz! Szóval bárhol lehet, és bármi lehet, igyekszem roppant furfangos lenni. :)
Nem érdemes 2011 előtt kutakodni, de minden más helyen igen!
Nincs mindig eldugva ajándék. Onnan lehet tudni, hogy "játékidő" van, hogy a fenti logó kinn van az oldalsávban.Jó keresgélést! :)

A túlzásba vitt 
Dugijáték ártalmas, 
szenvedélybetegség 
kialakulásához vezethet!

: o D

6 megjegyzés:

Bogi írta...

Na mi a helyzet, senki nem kutakodik már, vagy csak ennyire nem találja senki. :D Mondjuk jól el lehet dugva, az tény. :)
Nem mintha telhetetlen lennék és azért keresgélnék, inkább a játék öröme miatt. :)

Hajni írta...

sajnos most nem sok időm, erőm, energiám van a kutakodásra, de úgy látom, hogy bőven elhúzódik ez a forduló, úgyhogy még van nekem is esélyem... bár amennyire vaksi vagyok, tuti ezúttal is az orrom alól halássza majd el valaki a nyereményt... jó keresgélést:)

Belinda írta...

A statisztikák az mutatják, hogy a kezdeti lelkesedés mostanra úgyszólván elmúlt. :)

Monica írta...

Én kerestem jobbra is, balra is, milliószor, de mint már mondtam, olcsóbb megvenni amit kinézek tőled...
Szóval bocsi, de inkább vásárló leszek, mint vadász.

napos írta...

Én is kerestem, de egyszerűen nem találom :(

Hajni írta...

ez alkalommal nem kutakodtam, a következő fordulóra hátha majd futja lelki erőből...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...