2011. június 25., szombat

Csomagoltam! :)

Már elég rég elküldtem őket, és zömükről tudom, hogy meg is kapták, nem rontom el a meglepit! :)


Elküldtem az első PIF ajándékomat Amelie-nek, remélem, meg is kapta. :) Egy virágkarkötőt (persze a méretet nem tudtam, azért remélem, jó), a nőnapi kalapot, az egyik Bolyet ihlette könyvjelzőt és egy horgolós képeslapot, merthogy a blogjából ítélve horgolásban utazik, remélem, nincs meg neki. És az ott NEM selyemzsinór, csak egy kis madzag.:) Amúgy van még nála két hely, lehet jelentkezni a PIF-re.



Latinka játékán Évitől kaptam egy hímzett pillangót, egy gyöngyös könyvjelzőt, egy macis noteszt (a Mackókirálynő budoárjába került) és egy teát, azt meg megittam, és sajna letöröltem véletlenül a fotót a fényképezőgépről. Így aztán a blogjáról leloptam a fotót, remélem, nem haragszik.:)




Az ajándékláncban tőlem Adrienne-nek mentek ezek az apróságok. A máj. 1. kalap, egy pici karkötő (remélem, van hozzá való kicsi csukló a családban:), egy hűtőmágnesmaci és egy kis horgolt kitűző.


Az előző dugijátékban GhostGirl volt a nyertes, ez a szemüvegtok lett a jutalma...


...és Cimbilimbi is megtalálta, de lemondott róla. Azért fairplay-díjként kapott egy nagyon hasonló tokot, a karkötőt liciten vette az ovisok javára, a füli meg az előző előtti dugijáték megérdemelt nyereménye. 
Itt az ideje egy újabb játéknak, jövő hét elején indítom!


És persze ő sem maradt le, az egyik 3. típusú talinkon ezt a három gyönyörűt kaptam tőle, meg még egy nagyon hasonló türkiz medált, de az komoly feladatot lát el a kocsiban, és lemaradt a fotózkodásról.:)


És ezt a szépséget Bellisperennistől kaptam a plüssakció lebonyolításakor, ő meg tőlem egy kis kitűzőt.

Ennyit a postai tranzakciókról! :)

3 megjegyzés:

Lente Julcsi írta...

Hű,mennyi szépség!

Cimbilimbi írta...

Hű és ha... csak kapkodom a fejem, micsoda szín- és anyagkavalkád! Köszönöm a tokot, imádom, a fülbevalót is, amiben igazi vampnak éreztem magam (erre a család lekaticázta...), a karkötőt egyenesen istenítem, és ne feledkezzünk meg a szíves medálról, amit külön nekem dizájnoltál - majd fotózom ám! A Timi medál valami eszméletlen, igazi napsugaras kedvében készülhetett :)

Belinda írta...

A Cimbi-medál még őrzi az inkognitóját, de rövidesen kilép a nyilvánosság elé.:)
Köszi! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...