2011. június 3., péntek

Dugijáték - a hétvégére


Ezúttal egy már kipróbált módszerrel rejtettem el a nyereményt, de azért nem hiszem, hogy nagyon könnyű lesz.:) Kíváncsian várom az eredményt! :)

Jöjjön hát egy újabb forduló, amely nincs időhöz kötve, és akármeddig folytatható, ha van vállalkozó játékos. Lényege, hogy valahol van egy ajándék, amely azé lesz, aki először jelzi, hogy megtalálta.


Nincs hozzá sok szabály:
Az ajándék képén rajta van a fenti D betű pontos mása (csak kicsiben),
innen ismerhető fel.
Az kaphatja meg, aki a legfrissebb bejegyzésemben, egy megjegyzésben (a legfrissebb posztomban, egy kommentben) elsőként (pontosan, felismerhetően) leírja, hogy mi van a képen, mi az ajándék.

Ennyi a lényeg. Egyszerre mindig csak egy ajándék van. Szándékosan használtam a "valahol" kifejezést. Nem csak egy blogom van, és nem csak egy oldalam. Kétoldalt is számos linket találsz! Szóval bárhol lehet, és bármi lehet, igyekszem roppant furfangos lenni. :)
Nem érdemes 2011 előtt kutakodni, de minden más helyen igen!
Nincs mindig eldugva ajándék. Onnan lehet tudni, hogy "játékidő" van, hogy a fenti logó kinn van az oldalsávban.Jó keresgélést! :)

A túlzásba vitt
Dugijáték ártalmas,
szenvedélybetegség
kialakulásához vezethet!

: o D

2 megjegyzés:

Cimbilimbi írta...

El sem hiszem, de úgy tűnik megtáltosodtam! Megvan!!! Viszont mivel az előző dugit én vittem el, nem mondok semmit, és az utánam következő megtalálóé legyen a mostani, ha lesz :))) Én már a megtalálásnak is majdnem úgy örülök, mint egy ajándéknak :D (Belindának megírtam azért hol találtam, nehogy úgy tűnjön, csak a szám - vagyis az ujjam - jár)

Belinda írta...

Hát bizony, a hölgy megtalálta, és ilyenkor azt szokás mondani, ha megnyerte, hadd vigye. Ebben az esetben azonban sportszerűen lemondott a feltörekvő játékosnemzedék javára, úgyhogy csak tessék, tessék, folyvást lehet! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...