2011. június 26., vasárnap

Ez + az

A Kuponvilágról

Felraktam a blogomra a Kuponvilág bannereit. Ez itt a reklám helye.:) Küldtek e-mailt, amiben meghívtak, de bárki csatlakozhat e-mail nélkül is. Utánaérdeklődtem, és unokatesóm, aki jól ismeri ezt a területet, azt mondta, rendben vannak, korrekt társaság. Ezt alátámasztja, hogy nagyon kedvesen átsegítettek e-mailekben a problémákon, sőt ígéretet kaptam, hogy újabbfajta bannereket fejlesztenek, amelyek jobban illeszkednek majd a blogomhoz.
A dolog lényege, hogy vehetsz egy kedvezményes kupont online módon, és az adott cégnél beválthatod. Az én (vagyis a "reklámfelület") hasznom ebből 10%.  A vásárló haszna változó, ahogy látom, általában több mint 50%. Idáig minden rendben, a buktató ott van, amikor a megvett kuponoddal megjelensz az adott helyen, és kiderül, hogy valóban úgy van-e, ahogyan ígérték? Ennek felmérésére szolgál a "fórumszerűség", ami, ahogy elnézem, nem működik teljesen rendeltetésszerűen..:)
Mindenképpen ki fogom próbálni, és majd beszámolok a tapasztalatokról! Bővebben itt:


És itt:

Keress pénzt a Kupon Világgal

És már blogjuk is van:




Ahogy mondani szokás, "alkotói válságba" kerültem.:) Nem nagyon van új ötletem, ezért kipakoltam a Mindent Bele Ládámat, és régebben készített dolgok között kotorásztam. Ez a gobelinhímzés egy eléggé ügyetlenke terítő sarka volt, levágtam, és ezt a miniparavánfélét gyártottam belőle. Lehet mécsestartó, vagy eltakarhatja a szükséges, de nem túl mutatós dolgokat az asztalon vagy a polcon. Nem teszem fel a Meskára, mert a hímzés nem saját ötlet. Általában magam találom ki a mintát, vagy egy idegen minta részletét felhasználva variálgatok. Megtartom, vagy ajándék lesz belőle.:)





Elügyetlenkedtem a szentivánéji muzsikát, mert nem gondoltam rá, hogy a netlogon regisztrálni kell a meghallgatásához. (Én sem tudom már pontosan, hogy kerültem oda, de ámítógép még őrzi a titkokat:) A számot sajna máshol nem találtam meg - én, ám Cimbilimbi cimbora jóvoltából mégis meghallgathatod, mert megtalálta! Beilleszettem a Szentivánéji bejegyzésbe.:) Köszi szépen, Cimbi!:)

Bródy - Koncz

Szentiván

Szentivánkor értem jött az én szerelmesem 
Szentivánkor együtt volt velem 
Szentivánkor kinyílt minden szemérmes virág 
s Robin pajtás rámtalált 

Ó, Szentiván, boldog éjszakám 
Tudom már, hogy mit kíván egy lány 

Szentivánkor szerelmes volt minden kis virág 
Szentivánkor ránk borult egy ág 
Szentivánkor fűzöld lett a rózsaszín ruhám 
a rozmaringdomb oldalán 

Ó, Szentiván, boldog éjszakám 
Tudom már, hogy mit kíván egy lány 

Nyár éjszakán karom átölel 
Az én szerelmem soha nem hagy el




És végül újabb ismerősök! :)


Alapjában véve hízelgő a dolog, és hozzá kell tennem, hogy nagyon szépen kivitelezett darabok, saját innovációkkal. (Az eladottak közt is van egy.)

11 megjegyzés:

a Matula ikrek írta...

De jó Neked, hogy ilyen mosolyogva fogadod az "ismerősöket". Én minden alkalommal tízmásodperces idegrohamot kapok...

napos írta...

Mi egyszer már vettünk egy kuponvilágos hétvégét Tokajban. Abszolút pozitív volt a tapasztalat, a panzióban minden gond nélkül elfogadták a kupont. Szóval én csak ajánlani tudom.
Az viszont meg engem érdekelne majd, hogy te hogy kapod meg a jutalékodat a reklámozásért, majd esetleg írj róla, ha már kaptál!

belinda írta...

Matula! Azért nálam is van egy rövid adrenalinfröccs, a bejegyzés már a későbbi, letisztult állapotot tükrözi.:)

Napos! Számlaszámot kell adni (nekem van egy direkt online célokra kevés pénzzel), és egyszerűen átutalják, amikor a dolog realizálódik. Ha jól értem, ez nem azonnal történik, ha veszel egy kupont, mert bizonyos számú kupon megvétele után lesz csak érvényes az üzlet.

napos írta...

Szóval te csak akkor kapsz jutalékot, ha valaki a te blogodról érkezik az oldalukra, és vesz is egy kupont? A sima látogatásokért nem kapsz semmit, csak a vásárlásokért?

Cimbilimbi írta...

:) Találtam a jútyúbon szentiván: http://www.youtube.com/watch?v=tHooa_LkynU (bocs, valamikor tudtam hogy kell linket beszúrni, de most lusta vagyok utánakeresni)

belinda írta...

Igen, vesz is egy kupont, és a kupon érvényes lesz, mert megvan az elegendő vásárló. Csak ebben az esetben fizetnek. Kiteszem az erre vonatkozó bannert is a bejegyzésbe, rákattintva találod meg a tudnivalókat.

Belinda írta...

Köszi, Cimbi!
Ezt is kiteszem. Szép, hosszú bejegyzés lesz! :)

napos írta...

Köszi Belinda, azt hiszem értem :)

eszterda írta...

Nagyon szép a kis mécses paraván! Milyen ötletes vagy, nincs is alkotói válságod!:)))! Szép napot!

király ildikó írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
Belinda írta...

Köszi Eszterda! (Az előző is én voltam, de álnév alatt:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...