2011. augusztus 8., hétfő

Utóirat - avagy Belinda kalandjai


Nohát dobogó szívvel keresgéltem a blogjaimat a Goldenblogon, de egyik sem volt a listákon! Ah! Hát ilyen silányak lennének? Megtört lélekkel és romokban heverő önbizalommal keseregtem szegény blogjaim teteme felett... (:O). Ám  a keserves sorscsapás közepette felemeltem a fejem, és bátran emilt ragadva megérdeklődtem sanyarú mellőztetésem okát!
Na most jön a pozitív fordulat, mert legnagyobb meglepetésemre postafordultával válaszoltak! Érdemes lenne idemásolni a levelet, mert vannak aranyos momentumai (Bányasztori lett a Banyasztoriból:). A lényeg, hogy a banyás blog nem felel meg a feltételeknek, mert nincs 10 IDEI bejegyzés (én azt hittem, hogy összesen kell ennyi, így jár, aki lusta:), de a Belinda világa rehabilitálódott, és ott virít az egyéb blogok között. Ők sem értik, miért nem ment át a szűrőn.:)
Szóval hepiend. Bár megvallom, azért neveztem a blogokat, mert szerettem volna, hogy kicsit "forogjanak a parketten", hiszen amúgy teljesen esélytelenek. Viszont legnagyobb meglepetésemre csak akkor lehet rákattintani a blogok linkjére, ha MÁR SZAVAZTUNK! :) Úgy látszik, nem akarják befolyásolni a publikumot:)

4 megjegyzés:

Mademoiselle írta...

Meg lehet nézni a blogokat. Rákkattintasz, és oldalra kiadja a linket is, de csak akkor veszi szavazásnak, ha szavazó gombot is megnyomod.
De tényleg nagyon hülyén csinálták ezt meg :-(

Mademoiselle írta...

De annak örülök, hogy ilyen hamar visszajeleztek, és korrigáltak :-) egy barátnőmet is kifelejtették, pedig ő évek óta blogol heti rendszerességgel :-/

Én is az esélytelenek nyugalmával szörfölök a blogok között, szerintem már nemigen fog változni az a nyertes tíz, mint ahogy most áll.

belinda írta...

Utóirat utóirata: Aha! Tényleg! :)
Köszi, Mademoiselle! :)

Cimbilimbi írta...

inlinkz, goldenblog... pár napig nem jövök, és micsoda újdonságok! Jó lenne talizni megint, hogy jól kiokosíts :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...