2011. december 28., szerda

Csomagoltam! :)


Hát kérem, itt láthatók az új kincseim! De egyenként is vegyük végig, valami időrendfélét próbálok tartani.

Először is volt egy 3. típusú találkozásunk Cimbivel, ahova (megint) elfelejtettem elvinni az ajándékot.:) Nem így ő, és boldog tulajdonosa lettem ezeknek a szépségeknek




igazi cimbis mindahány. A kis kígyó a kedvencem, mindig az Arany virágcserép jut róla eszembe :) (E.T.A. Hoffmann)
Ő meg tőlem (jóval) később postán kapta meg a régóta esedékes nyereményét, meg egy kis karácsonyi ráadást.













Aztán Banász Erikához is megérkezett a nyereménye!


Mikulásra a Mackókirálynőnek Ibcsytől egy cicát kértem, és egy csodaszép macsek érkezett. Őfelsége azonnal kitüntette kegyeivel, Cicámnak hívja! Én meg két karkötőt meg egy hímzett-horgolt tartót küldtem az újdonsült udvari szállítónak:).





Katitól, csak úgy, kaptam ezt a két gyönyörű neszit. Nem tudtam közülük választani, azt kértem, lepjen meg! Megtörtént, mindkettőt elküldte! :)



Persze nem hagytam annyiban! Ő is kapott egy Ibcsyéhez hasonló karácsonyi karkötőt, meg egy Pötyit (ő választotta:) és egy szaloncukrot.




Megjött Ildina csodákat rejtő csomagja, ami az adventi játékon lett az enyém.



Nem utolsósorban az Életvarázs jótékonysági Facebook-oldalon licitáltam, és megvettem ezeket a szívemnek nagyon kedves, csapzott, duci gömböcöket, ezüstös csillivilli díszeket.




És még két korábbi akcióról. Már láthattátok, milyen szépséges dolgokat kapott a királynő a Matula-céhtől, de nem mutattam, én mit készítettem nekik.
És a Horimarikának küldött karkötő is nagyon felmagasztosult:).

2 megjegyzés:

Tímel írta...

Ennyi szépséget egyszerre, alig tudtam mindent megnézni,mert hajtott a vágy, hogy gyorsan görgetve mind megnézzem azonnal és máris:)

Cimbilimbi írta...

Megtiszteltetés ennyi szépség közt szerepelni :) A kígyó nálad is mindig a hasát akarja mutatni? :D Puszillak, a legjobbakat kívánom az új évre!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...