2011. december 27., kedd

Ez + Az (sőt azok:)

Az utóbbi időben nem sokat írtam, mert egyrészt nagyon be vagyok havazva (legalább én:), másrészt az adventi játékkal foglalkoztunk. Két munkahelyen nyomulok, délelőtt is meg délután is. Most, amikor a legokosabb ember sem tudja, mit hoz a holnap, én a tejben úszkáló breki példáját próbálom követni, aki vajjá köpülte, és végül szerencsésen kiugrott a fazékból. Szóval csak úszkálok, úszkálok, aztán majdcsak lesz valami.:)
Ide tartozik, hogy Meska-boltom örvendetes forgalmat bonyolított karácsony előtt. Nagyon boldog vagyok, köszönöm minden kedves vásárlónak a bizalmat! És idetartozik, hogy viszont a Bolhapalota nekem nem nagyon vált be, így aztán ott már nincsenek jelen a belindás dolgok.




Plánka Ágiék kezdeményezését, az Életvarázs jótékonysági Facebook-oldalt szeretném figyelmetekbe ajánlani. Árverésre lehet ajánlani saját készítésű dolgokat, illetve lehet licitálni rájuk. Már sok szép holmi elkelt, én is boldog tulajdonosa lettem néhány gyönyörű dísznek, ezeket majd holnap mutatom.
Lezárult a Barbaral által felajánlott szépségekre az ovis árverés, ismét Piszke vette meg, illetve ő válogat majd Barbaral boltjában.


Lezajlott rendben a karácsony. Igazából már múlt hét végén elkezdődött egy halloween-Mikulás-karácsonyi partival, amikor nálam jártak a koboldtündérek. Belinda banya elemében volt.:) 
És a szokásos nagyszabású családi ebédet is sikerült összehoznom, ami elég valószínűtlennek tűnt eleinte a két munkahellyel (+éjszaka horgoltam a meskás cuccot:). 

És végül egy számomra is váratlan, és nagyon kellemes meglepetés, hogy az Ulpius-ház e-novella 2011 pályázatán beválogatták a Piroska és Farkas-novellámat, ami meg fog jelenni az e-bookban, Még nem tudok semmi közelebbit, de nagyon izgatott és felajzott vagyok, mármint a banya, mert ez az ő biznisze.:)

2 megjegyzés:

a Matula ikrek írta...

Akkor ezért keresgéltünk hiába egy hete, mikor véletlen ráakadtunk a Bolhapalotára!

latinka írta...

Te sem unatkozol:))
Gratulálok a sikerhez,várjuk a folytatást!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...