2011. december 7., szerda

Őfelsége Visegrádra látogat

Megint bekerült az ajánlat a kuponvilág kínálatába, ezért megcsináltam a régóta tologatott beszámolót visegrádi kiruccanásunkról, amit ezzel a kuponnal tettünk.


Őfelsége bebocsátást kér és kap a palotába. Gyönyörű! Mikor utoljára ott jártam (20 éve:), egy romhalmaz volt.


A Royal Club Hotel nagyon kellemes hely, jól éreztük magunkat. Kifogástalan volt a vendéglátás, isteni reggeli, kellemes és elfogadható árú szolgáltatások vártak. Őfelsége a wellness örömeit élvezi.:)


Nem ikrek, a földig érő tükörrel ismerkedünk:). Az utolsó képen a toalet látható az esti sörözéshez. (Szóval ott voltam az első sörözésen!:)
(A fehér golyó mint visszatérő motívum magyarázata, hogy ott is horgoltam az emilys díszeket, és őfelsége felfedezte a bugyrot.:)


Egy nagyon érdekes és szép játszópark is van, szemben a palotával. A török kort idézi, és Mátyás király birodalmát. Mesés-varázsos hely, a magyar mondavilág figuráival. Igazi a élmény egy gyereknek, különösen, ha olyan kíváncsi természetű, mint őfelsége (lásd utolsó kép:)

1 megjegyzés:

Cimbilimbi írta...

Hódolatom Őfelségének, bizonyára jóleső volt az uralkodás fáradalmait picit kipihenni. Komolyan mondom, be*****s ahogy a tükör előtt pózol, imádom :)))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...