2012. január 16., hétfő

Ez + Az - pályázat, Miciség menni Ámerika...


Beneveztem ezt a három szösszenetet a Creative Design januári pályázatára. Nem titkolom, hogy a Terefere karkötőt némiképpen provokatív szándékkal, miután a "testvérkéje" már szerepelt (azt hiszem, sajna nem lehet visszakeresni) az októberi pályázatban. Kíváncsi vagyok, lesz-e visszhangja a dolognak, ha igen, állok elébe! Elküldtem a pályázatban a legkorábban eladott Terefe linkjét, 2010. szept 30. dátummal. Remélem, ez elég meggyőző.:)

Néhány kép a szeptemberben útra kelt Miciség amerikai be- illeszkedéséről.

.
Mint látható igen népes családba csöppent, mely az USA népességének minden területét reprezentálja, ázsiai, afroamerikai és latino tagjai is vannak
Különösen bensőséges kapcsolatot alakított ki egy őslakos amerikaival és gyermekével.:)












És végül a kuponvilágos kalandjainkról régen számoltam be, pedig azért zajlik, zajlik a dolog. Három kuponvilágos kaland volt az utóbbi időben, csak ezekről nem készült fotó.
Vino Wonka nevű műintézményben, az Erkel utcában egészen új gasztronómiai dimenziók nyíltak meg előttem, amellett, hogy igen kedves és hangulatos hely. Jóféle bor és csoki, lehet ezt még fokozni? :)
Legutóbb a várban jártunk, a Rétesvárban, egy igazi, középkori hangulatú sikátorban, egy mikroszkopikus helyen, ám korántsem volt mikroszkopikus az élvezet.:) A töki pompos néven ismert finomságot kaptuk a kuponért, és forró teát. Szerencsénk volt, mert az egy darab asztalka sem volt foglalt, ezért mindezt ülve kebeleztük be.:)
Jó szívvel ajánlom őket mindenkinek, és köszönjük szépen a meghívásokat.
És megtörtént az első csalódás is, egy vegetáriánus büfében. A kupont ugyan minden további nélkül elfogadták, ám ha végignézhetjük a séf hisztériás rohamát, az nem tesz jót az étvágynak (megvan a hátránya a látványkonyhának is). Talán ennek tudható be, hogy minden fogás agyon volt sózva. (Vagy lehet, hogy egy reménytelen szerelem az oka mindennek:)

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...