2012. február 13., hétfő

Újabb leleplezés (már tiszta bulvár:)


Íme a "főnyeremény", egy fehér tallér és Cimbilimbi gyönyörűséges gyöngyszíve, mindkettő a tél jegyében. (Bár lehet, hogy most már egy kicsit sok a tél, pedig hogy vártuk. Na de mindig ez van!:) És aki először megtalálta:


Gratulálunk neki!
Mindig szerepel a játékleírásban, hogy "nem csak egy blogom van", na ja, és nem csak kettő.:) Van egy harmadik is, amely avonos blognak indult lelkes unkatesóm hatására, aki avontanácsadónőt akart faragni belőlem. El is készült, volt benne minden, ami kell. De végül beláttam, hogy aki nem tud megkülönböztetni egy szájfényt egy rúzstól, ne akarjon  tanácsokat osztogatni. (Nem beszélve a korrektorról, ami a polgári foglalkozásom, és teljesen melbe vágott, amikor megtudtam, hogy létezünk rúzs alakban is.:) 
De félre a szószaporítással! A lelőhely tehát, ez a blog, kétfelől volt megközelíthető. A profilomból, ahol a többi között búvik, és a "Hozzájuk járok vendégségbe" kedvenclistából, a neve: Eldugott hely. Aki ide eljutott, annak már csak egy kis lépést kell tennie, hogy rátaláljon a linkre. (Ami a jelek szerint nem működött végig, úgy látszik, ez az előnézet egy idő után törlődik.)

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...