2012. július 29., vasárnap

Ez meg az - innovác Cimbivel, ződség meg még díj is! Bizony! :O)


Nem olyan túl jól sikerült fotó, de azért jól látható, hogy milyen az, amikor egy igazi gyöngyös csillagára improvizálok, és nem saját szárnypróbálgatásaimra hagyatkozom.:) Cimbilimbi engedélyével íme az első hibridek.



Végül tényleg kizöldülök, kis fűszerültetvényem lett, nagy komolysággal és teljesen amatőr, mondhatni Mekkmester jelleggel.:) A kapor, a majoranna meg a bazsalikom magként, a snidling, a rozmaring meg a petrezselyem palántaként érkezett. Itt szeretném megjegyezni, hogy a soroksári úti Obiban üzletláncszerűtlenül kedvesek a népek, a kertészeten pedig egy egyenesen lenyűgöző hölggyel találkoztam. Ez nem a reklám helye, azért kifizettem mindent, amit vettem.:)
Kérdezem azoktól, akik értenek is hozzá, a bazsalikom nem ilyen sárga szokott lenni, ugye?:) A majorannán meg mitől lehetnek a barna foltok? És a snidling sem esztétikai célzattal nevelt növény, bár szerintem gyönyörű virága van.:)

És két kedves blogbaráttól is megkaptam ezt a díjat!



és


Nagyon szépen köszönöm nekik! Ilyenkor külön öröm szemezgetni a díjazottak között, és gyöngyszemekre lelni.:)


Még ma éjfélig tippelhetsz a 
arra, milyen virágokat horgoltam a karkötőre. Nyeremény maga a karkötő! :)

5 megjegyzés:

Tímel írta...

De jó kis csillag virágok lettek!

Megnézem én azt a fűszerkertet vasárnap. A bazsalikom nem tűnik bazsalikomnak...de ne aggódj, nekem egy erdőm van belőle, még fahéj illatú bazsalikom is van, viszek egy csokorral:)
A bazsalikom fölötti kép viszont bazsalikomnak tűnik:) Na megnézzük majd:)

Belinda írta...

Na ja! :)))))) Mindenhova tettem feliratot, ami mostanra elenyészett az esőben: lehet, hogy baleset történt? :) Volt egy metélősaláta nevű versenyző is... :O)

Barbaral írta...

:))))))))) A majoranna feliratú a bazsalikom, a bazsalikom feliratú pedig a metélősaláta:)))). A majoranna wanted üzemmódban van ezek szerint:)))))

Barbaral írta...

A lényeget meg elfelejtettem: gyönyörűségesek az "innovác"-ok:))))!!!!

belinda írta...

:)))) A majoranna ezek szerint nem méltóztatott kikelni.:) Ennyit növényhatározói tudományomról! (Még emlékszem, mikor érettségin egy gyomnövény jellegű izét kellett volna meghatároznom, de egy ötletem sem jött be.:) Nem baj, innen szép nyerni! ;O)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...