2013. január 11., péntek

Advent még egy kicsit


Ahogy ígértem, még elmolyolgattam egy kicsit az adventi játékkal egy késői munkahelyi órán, nem lévén más dolgom. Íme az összes nyeremény (kivéve az enyémet, kifelejtettem, de azt már úgyis eleget láttátok:). Az összes szépség, ami gazdára talált a 4 hét alatt, amíg a játék tartott. 
Itt álljunk is meg egy picit: vajon valóban gazdára talált? Mostanra minden nyereménynek kutya kötelessége volt megtalálni az ő gazdiját, kérem, ha nem így történt, szóljatok! Ne maradjon senki szívében tüske, mert dolgozott, postázott, pénzt-időt-fáradságot áldozott azért, hogy valakinek örömet szerezzen, és ő mégsem kapott semmit! Nem lenne szép dolog, nem méltó az ünnephez és a jókedvű játékhoz!

A kulcslyukjáték nyertesei közül Csilla már megkapta az ő csapatát


Murphy pedig kiválasztotta, de még nem kapta meg, ezen a hétvégén készülnek majd el.


Azért van ízlésük a hölgyeknek! :)


Statisztika
Ha Fortuna egy "hisztis díva", Statisztika egy női fegyőr.:) Nem mondom, hogy egy vihánc volt, mire ezt kimolyoltam, de végül az eredmény: az ismétlések nélkül 44 blogger és 38 facebookos játékos volt (na jó, körülbelül:).

Murphy, a blogos nyertes 6szor tippelt helyesen, ez az összes tipp (195) 3%-a.
Csilla, a facebookos 12szer, ez az összes tipp (147) 8%-a. Persze mindenkiét ki kellene külön számolni, de azt hiszem, ez nem különleges eredmény, olyan papírforma. Az lett volna a vidám befejezés, ha Barbaral lesz  a nyertes az ő nonkomformista megoldásaival, de hát ahhoz kell még vagy 100-200 játék. (Vagy nem? Majd jövőre meglátjuk.:)

Ha már a játéknál tartunk, két játékom is folyik most, bekapcsolódhat, akinek van kedve:
A szokott havi ...felismerős, de most kéthavi, december-január ITT.

És facebookosoknak megosztós-sorsolós ITT.

Hírek az udvarból. 
Miután elkészült a ruhatára, visszatért őfelségéhez Baba. Cappuccinóztunk, és az egység, ahol ez történt, még nem heverte ki a szilvesztert, a plafonon lampion, a földön konfetti. Baba egyik első dolga volt utóbbiba belefejelni, és benne megfürödni. :) Őfelségére nagy hatással lehetett a dolog, mert amikor megkérdeztük, eldöntötte-e már, mi legyen Baba neve, azt mondta: Igen! Konfetti... :) Tehát Baba neve pillanatnyilag P. Kipkovics Konfetti... De ez még változhat! :)





3 megjegyzés:

Murphy írta...

Csak most tűnt fel, hogy valójában két Csillának kedvezett a szerencse. :) Gratula a druszámnak!

Belinda írta...

Csilláké a világ! :)

Schnappy írta...

Szuper játék volt, köszi!:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...