2015. április 7., kedd

Örömködés, tervezgetés, ilyesmi...

Shabby chic horgolt karkötők, rózsás kaboson és freeform tervek Nagy-nagy tojást hozott nekem a nyuszi, mondhatni boldogságban úszok, ugyanis a Meska kiválasztott az alkotói közül arra a (talán meg sem érdemelt :O) tisztességre, hogy interjút készítettek velem a Nők Lapja Cafén. Nagy esemény ám ez az én kis életemben, hiszen nem vagyok én olyan nagy kézművesmester, csak amolyan horgolgató-hobbizgató hobbitféle. :O) (Bár egy interjúm volt már a Kisalföld című napilapban ITT.)
De megtörtént, és meg is jelent, el sem akartam hinni! ITT vagy a képre kattintva olvasható! Ráadásul még rajonganak is - vajon kik? A szerkesztőség hölgyei? :O)

Ez persze további horgolásokra inspirál, na meg a gyönyörű tavasz is tettekre sarkall. Így aztán újabb karkötők születtek, amolyan heuréka jelleggel, mert hiszen érthetetlen, hogy "ez korábban hogyhogy nem jutott az eszembe!" :O).

A következő csapásirány a shabby chic lesz, mely jól illik a tavaszhoz, és egyébként is ehhez van most kedvem. :O)
BéKata barátném nagy kihívás elé állított ezekkel a számomra megjegyezhetetlen nevű, rózsás álmokkal, melyeket - ha lúd, hizlaljuk alapon - freeform horgolással akarok kombinálni. Van min agyalni! :O)
ITT megnézheted, ő milyen gyönyörűségeket alkotott velük.

3 megjegyzés:

Tarkaplacc írta...

Gratulálok!!! Megérdemled! :)

Palkó írta...

Szívből gratulálok!!!

(Ezentúl még jobban ügyelek majd a helyesírásomra Nálad... :)))

Belinda írta...

Köszi! :O) Palkó, ne tedd! Megvallom, élvezettel hagyom benn a hibát, ha már egyszer ott van! :O)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...