2016. január 3., vasárnap

Kulcslyukjáték sorsolása és B. U. É. K.

Szép estét!

Végre elszántam magam a nagy sorsolásra, ami azért most csak egy kis sorsolás, hiszen a korábbi "százak" helyett 24 versenyző került be a sorsolási névsorba.
Ami tulajdonképpen nem baj, mert megerősítette azt az első érzésemet, hogy nem kellene már folytatni az öt évig boldog és vidám perceket szerző játékot. Persze idén is voltak boldog és vidám percek (én pl. már megkaptam a baglyaimat Erától, amit ezúton is nagyon szépen köszönök), csak szűk körben. :O)
Ezúton üdvözlöm a hűséges játékosokat, és köszönöm nekik a játékot..
És én is bukdácsoltam a játékban és tévedtem nagyokat, mert nem tudtam teljes szívvel itt lenni a sok összetorlódott év végi izgalom közepette. Ezért meg elnézést kérek.

De térjünk a lényegre.
A hagyományokhoz híven készítettem kollázst a gyönyörű ajándékokról, mert azok idén is szívet gyönyörködtetőek voltak, sőt, a szűk kör előnye, hogy ez most tényleg mindegyikre érvényes.


Remélem, már mindenki megkapta, vagy rövidesen meg fogja kapni az ajándékát. Ha esetleg nem, azt kérem, hogy jelezze a hopponmaradt.

Íme a sorsolási névsor (remélem, most nem tolok el semmit):

  1. jkati8
  2. Melinda Sásdi
  3. Ditti
  4. Péter Antanek
  5. Ditti
  6. János Nagy
  7. jkati8
  8. Tímel
  9. Plánka Ágnes
  10. Zsuzsanna
  11. Melinda Sásdi
  12. Era - SK
  13. jkati8
  14. Ditti
  15. Süni
  16. János Nagy
  17. Péter Antanek
  18. Era - SK
  19. fonÁlom
  20. Szabó-Tóth Tímea
  21. Mária Szlávik
  22. Era - SK
  23. Era Sk
  24. Era Sk
És a sorsolás eredménye:

Vagyis gratula Era Sk-nak - ami nem is csoda, hiszen eleinte csak ő került be a névsorba. :O)
Kérem, hogy válasszon a Meska-boltomból 5000 Ft értékben.

És akkor búcsúzom a játékkal, most utoljára játszottunk adventi játékot (de kulcslyukjáték lehet, hogy még lesz :O).

Nagyon boldog új esztendőt kívánok minden kedves játékosnak és kukucskálónak!

5 megjegyzés:

Palkó írta...

NAGYON BOLDOG ÚJ ÉVET Neked is!
Sajnáltam nagyon, hogy nem tudtam részt venni, de ez az ünnep előtti időszak annyira zsúfolt, hogy nem mertem bevállalni... lehet, nyáron kellene ilyet játszani :))

Süni írta...

Békés Boldog Új Esztendőt és köszönjük a játékot :) Az én csomagom már célba ért és ma átvettem a nekem szánt kis csomagot is.

MrsSame írta...

Boldog új évet kívánok neked is!
Remélem megörvendeztetsz minket majd megint a játékkal, még ha nem is adventkor. Én biztos benne leszek!

Tímel írta...

Boldog Új Évet!

Hálásan köszönöm a szép játékot, én nagyon szerettem. Szeretem :)Nekem része volt az adventi várakozásnak, már jó előre elkészítettem minden évben a kis ajándékomat:) Izgalommal vártam az újabb kulcslyukat, és próbáltam kitalálni mi is lehet mögötte. Ezek az emlékek az enyémek, és bármelyik szépség kerüljön is kezembe, amit itt kaptam, örömmel és meleg szívvel gondolok a játékra. Köszönöm ezeket a csodás pillanatokat neked, és mindenkinek, aki részt vett rajta! Köszönöm :)

Én megkaptam a szépséges ajándékomat ( a koszorú téli dísz lesz, nemcsak karácsonyi , így többet láthatom :) ), az első ajándékom odaért, a másodikat a héten fogom postázni.

Era - SK írta...

Boldog új évet :) Köszönöm szépen a lehetőséget, hogy immár ha jól emlékszem 3szorra Veled játszhattam. Sajnálni fogom nagyon, hogy jövőre már nem izgulhatom végig a sorsolásokat :( És persze köszönöm az új nyereményt is, nem is reméltem, hogy én leszek a nyertes.

Én is megkaptam az ajándékom Sünitől, és nem csak azt, ami a képen van, hanem megtoldotta több meglepivel is :) Az én csomagom is megérkezett már rég, remélem örömet szerzett :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...