2010. december 13., hétfő

Adventi ajándéknaptár + kulcslyukjáték:) 17. sorsolás

Már itt is van

Cimbilimbi gyönyörű karácsonyi karkötője a különleges és hangulatos fotón, és nemsokára teljes életnagyságban megérkezik majd a mai nyerteshez, aki nem más, mint


Gratula, és kellemes karácsonyt (karkötővel emelve az ünnep fényét:)

A korábbi bejegyzésben megtaláljátok a kulcsszavazást (Bolyet és GhostGirl a ma esti befutó), és még néhány szolgálati közleményt: Most jöjjön rögtön a leselkedésKulcslyukjáték - mindenkinek!Azt hiszem, ebből a kis részletből is kiderül, hogy Norono ajándéka igazi ínyencség! (Megjegyzem, a blogja is az!:) A holnap este először kihúzott versenyzőé lesz majd.Lilang ajándékán pedig lesz mit csemegézni. Most azt kívánom, bár ne lenne róla kép a blogján, mert itt aztán van tere a megfigyelésnek és a fantáziának egyaránt. (Persze ez nem jelenti azt, hogy tényleg nincs ott!:) A másodszorra kihúzott név tulajdonosa kapja majd a dagi csomagot!:)Kérem, hogy a tippekben jól különítsétek majd el Norono és Lilang ajándékát!

A játék lényege, hogy minél pontosabban és részletesebben tippeld meg, mi látható a kulcslyuk mögött. Azok, akik helyesen tippeltek, a legvégén sorsoláson vesznek részt, és a nyertes illő jutalomban részesül.:) Bárki részt vehet a játékban (kivéve természetesen az ajándék alkotóját:). Egyetlen feltétel, hogy hagyj itt egy bejegyzést a tippeddel. (Ha hirdeted a játékot a blogodon, azt megköszönöm szépen.:) Megadom az ajándék alkotójának blogcímét, két okból: egyrészt így kiegyenlítettebbek az esélyek, másrészt ezeknek a játékoknak kimondatlan céljuk, hogy a magunk és a résztvevők blogját népszerűsítsük egy kicsit. Így aztán szabad a kutakodás, keresgélés. (Természetesen azt nem garantálom, hogy az ajándék tényleg fenn van a blogon!:)6 megjegyzés:

Murphy írta...

De jó! Nem hiába vártam tűkön ülve a mai sorsolást. :)

Gykrisztina írta...

Norono - memóia drótra türkiz,és fehér színű gyöngyökből készített karkötő
Lilang - szaloncukor karácsonyfa dísz, kitűző, fonal, teatasak(biztos nem üres:)),valamint, ha jó tippelek, egy faorsóra kötött dísz gombbal az elején.

Sturo írta...

Norono kerkötője:memória drótra fűzve,cseh kása lila, türkiz, rózsaszín telt ill. opálos; csiszolt gyöngy , üvegtégla, alulfúrt gyöngy, tekla vagy préselt golyó.

Lilang: kézzel festett osztott hímzőfonal rózsaszín-zöld
Szerintem látszik egy baba keze-marokbaba- egy szaloncukor tüll széllel, hajgumi vagy kitűző vagy hernyó részlete
textil

GhostGirl írta...

Norono:memóriadrótra fűzve türkiz,lilás-fehéres gyöngyök(talán kása) karkötő egy nagyobb türkiz gyönggyel díszítve.

Lilang:szaloncukor karácsonyfadísz,kék(talán csillagos)és fehér színnel.kitűző,fonalak(rózsaszín,zöld),2 db teatasak,valamint egy faorsó gombbal díszítve.

Monika írta...

Gyöngyös játékban nem vagyok jó....
LILANG: 2db Pickwick gyümölcsös teafilter papírzacskóban.
Hímzőfonalak: 1 multicolor zöld és egy lila.
2 db textil szaloncukor, csipke a végén,az egyik kék anyagból csillagokkal,a másik krémszínű anyagból.
Faorsó ,kötött színes kisruhában, rávarrva egy gomb.
Kör alakú textil kitűzők, különböző színű és mintájú anyagokból ,egymásra varrva,közepükön egy-egy gomb.

Belinda írta...

Vége!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...