2010. december 16., csütörtök

Adventi ajándéknaptár + kulcslyukjáték:) 23. sorsolás


És itt látható Murphy különleges és szépséges ajándéka, egyenesen 



nek címezve (mindenáron csipeszvégre akart ma kerülni a cédulka:). Én ötletes és nagyon dekoratív asztali dísznek gondolnám, de nézzük, mit hoztak ki belőle a kukucskálók.

4 pályamű érkezett, úgyhogy vesézünk!

dornyei - Szerintem egy kis 1agyagcserépben egy 2fenyőtobozka van, melynek egyik kis "levelén" egy 3gyöngyszem csücsül.A cserép 4zöl 5kaarácsonyi hangulatú 6anyaggal van bélelve.

Mammka - Egy 1agyag-virágcserépben,ami 2ki van tömve valamivel és 3bevonva zöldes-piros-4karácsonyi textillel, arra van ?ragasztópisztollyal ráragasztva egy nagy 5toboz, aminek "ágán" egy 6ezüst 7pici gömb,gyöngy van szintén ragasztópisztollyal ráragasztva.

Kera - Egy kicsi 1agyag virágcserép van 2kibélelve, befedve 3karácsonyi színvilágú 4piros-zöld-arany mintás anyaggal, esetleg vastagabb karácsonyi szalaggal. A tetejére ragasztva egy szép, formás 5fenyőtoboz, 6mintha egy kicsi karácsonyfa lenne. Ágaira 7arany színű 8gyöngyöket, vagy kisebb gömböket ragasztott az alkotó.

GhostGirl - egy kisebb 1agyag virágcserépére gondolok,mely 2ki van bélelve,és befedték egy szép,3karácsonyi hangulatú 4piros-zöld-arany mintás anyaggal.Erre az anyagra van ragasztva (talán ?ragasztópisztollyal) egy f 5fenyőtoboz,6mintha aprócska (vagy nem is olyan aprócska :D) fenyőfa lenne,és az ágaira 7arany színű karácsonyi hangulatú 8gyöngyök vagy apróbb gömbök vannak ragasztva dísz gyanánt

Namármost ez a ragasztópisztolydolog lehet, hogy mindenki számára evidens, én azonban csak tátom a számat, hogy ezt vajon honnan?:) Felkérem Murphyt, hogy nyilatkozzon, tényleg ragasztópisztollyal munkálkodott-e. Ha nem, akkor 2 győztesünk van: Kera és GhostGirl. Ha igazolódik a ragasztópisztoly-hipotézis, akkor GhostGirl a győztes!:)
Íme Murphy üzenete:
És tényleg azt használtam. :) 
Gratulálok a szemfüles megfejtőknek.
Így hát a győztes GhostGirl!


Kulcslyukjáték - mindenkinek!


Holnap délben Szegusz ajándéka talál majd gazdára, ismét egy újdonság. Várom a tippeket a dolog mibenlétére vonatkozóan:), jó böngészést Szegusz blogján.



A játék lényege, hogy minél pontosabban és részletesebben tippeld meg, mi látható a kulcslyuk mögött. Azok, akik helyesen tippeltek, a legvégén sorsoláson vesznek részt, és a nyertes illő jutalomban részesül.:) Bárki részt vehet a játékban (kivéve természetesen az ajándék alkotóját:). Egyetlen feltétel, hogy hagyj itt egy bejegyzést a tippeddel. (Ha hirdeted a játékot a blogodon, azt megköszönöm szépen.:) Megadom az ajándék alkotójának blogcímét, két okból: egyrészt így kiegyenlítettebbek az esélyek, másrészt ezeknek a játékoknak kimondatlan céljuk, hogy a magunk és a résztvevők blogját népszerűsítsük egy kicsit. Így aztán szabad a kutakodás, keresgélés. (Természetesen azt nem garantálom, hogy az ajándék tényleg fenn van a blogon!:)

9 megjegyzés:

Monika írta...

A ragasztópisztoly onnan jött,hogy Murphy megégette magát egyszer vele és ezt le is írta a blogjában. A felolvadt ragasztó rettentő forró tud lenni.:(

GhostGirl írta...

nos,ismét elsőként :)

Én egy karácsonyi koszorúra tippelek :)Zöld-fehér virágmintás-piros mintás textilből van varrva,szépen "megcsavarva",hogy koszorú formája legyen.A koszorút szalaggal lehet felakasztani.A koszorú dísze még egy filcből készült zöld fenyőfa,melyet apró arany gyöngyökkel,és talán díszítőöltéssel díszítettek.

GhostGirl írta...

egyébként a ragasztópisztolyt könnyű kikövetkeztetni ám :) mivel az ilyen és ehhez hasonló dolgokat,mint például a fenyő és gyöngy esete,a ragasztópisztollyal lehet leggyorsabban,és leghatékonyabban felragasztani:) mással nem éri meg szenvedni :)

Unknown írta...

Egy adventi koszorú ajtódísz, karácsonyi dísz. Zöld, piros és fehér (krémszínű?)karácsonyi mintás anyagokból készült, vatelinnel, esetleg vattával töltött hurkákból. Hármas fonással összefonva. Közepében egy zöld filcből készült fenyőfa, pelenkaöltéssel körbeszegve, arany színű kásagyöngyökkel ékesítve. Felül zöld színű szalagból készült akasztóval.

Murphy írta...

És tényleg azt használtam. :)
Gratulálok a szemfüles megfejtőknek.

Gykrisztina írta...

Adventi ajtódísz, három színű anyagból készült (fehér alapon mintás, piros alapon mintás, zold) kitömött hurkából fonva. A közepén zöld színű filcből, pelenka öltéssel, és gyöngyökkel díszített fenyő található.

Cimbilimbi írta...

Micsoda ötletes, klassz díszecske Murphy, csudás! A tippeléssel továbbra is gyáva vagyok próbálkozni, viszont szurkolok ezerrel a bátraknak és találékonyaknak :D

Belinda írta...

vége!

bolyet írta...

Nagyon szépen köszönöm a szépséges, kedves,aranyos díszt!:-)))Kiemelt helye lesz az asztalunkon!:-))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...