2010. december 17., péntek

Adventi ajándéknaptár + kulcslyukjáték:)24. sorsolás


Szegusz ajándéka ez a szép karácsonyi koszorú, új tulajdonosa pedig


Gratula neki, és szép ünnepet a szép koszorúhoz!

Ahogy közeleg a játék vége, úgy lesz egyre kevesebb a tippelő, gondolom, mindenki nagyon elfoglalt már, meg aztán a nevek is fogynak mind az ajándékozók, mind a még ajándéktalanok listáján. No sebaj! (Azért a végén, vasárnap érdemes lesz majd megint idekukucskálni!:)

Vesézés lészen:
GhostGirl - Én egy 1karácsonyi 2koszorúra tippelek :)3Zöld-fehér 4virágmintás-piros mintás 5textilből van varrva,szépen 6"megcsavarva",hogy koszorú formája legyen.A koszorút 7szalaggal lehet felakasztani.A koszorú dísze még egy 8filcből készült 9zöld 10fenyőfa,melyet 11apró arany 12gyöngyökkel,és talán 13díszítőöltéssel díszítettek.

Kera - Egy 1adventi 2koszorú 3ajtódísz, 4karácsonyi dísz. 5Zöld, piros és fehér (krémszínű?)karácsonyi mintás 6anyagokból készült, 7vatelinnel, esetleg vattával töltött hurkákból. 8Hármas fonással összefonva. Közepében egy 9zöld 10filcből készült 11fenyőfa, 12pelenkaöltéssel körbeszegve, 13arany színű 14kásagyöngyökkel ékesítve. Felül 15zöld színű szalagból készült 16akasztóval.

Krisztina - 1Adventi 2ajtódísz, 3három színű 4anyagból készült (fehér alapon mintás, piros alapon mintás, zold) 5kitömött hurkából fonva. A közepén 6zöld színű 7filcből, 8pelenka öltéssel, és 9gyöngyökkel díszített 10fenyő található.
Kera meggyőző teljesítménnyel végzett az első helyen!:)


Kulcslyukjáték - mindenkinek!


Ismét egy nagyon gazdag batyuba lehet bekukucskálni a kulcslyukon keresztül, mely Ildina ajándékait rejti. Estig lehet tippelni, és kirándulni Ildinához.






A játék lényege, hogy minél pontosabban és részletesebben tippeld meg, mi látható a kulcslyuk mögött. Azok, akik helyesen tippeltek, a legvégén sorsoláson vesznek részt, és a nyertes illő jutalomban részesül.:) Bárki részt vehet a játékban (kivéve természetesen az ajándék alkotóját:). Egyetlen feltétel, hogy hagyj itt egy bejegyzést a tippeddel. (Ha hirdeted a játékot a blogodon, azt megköszönöm szépen.:) Megadom az ajándék alkotójának blogcímét, két okból: egyrészt így kiegyenlítettebbek az esélyek, másrészt ezeknek a játékoknak kimondatlan céljuk, hogy a magunk és a résztvevők blogját népszerűsítsük egy kicsit. Így aztán szabad a kutakodás, keresgélés. (Természetesen azt nem garantálom, hogy az ajándék tényleg fenn van a blogon!:)

7 megjegyzés:

GhostGirl írta...

No,elkezdem másodjára is,hamár lefagyott a gépem :D

Szóval: a képen látható 3 darab gyöngymedál,melyik csillag (vagy virág alakúak).Az első fehér,rózsaszín és lila gyöngyből készült (a fehér és lila gömb alakú,míg a rózsaszín hosszúkásabb),a második sötét és világoskék csiszolt gyöngyökből,a harmadik pedig hófehér és bordó gyöngyök felhasználásával készült.
A képen van még egy fehér vagy krémszínű anyagból készített mobiltartó vagy dísz (így nem lehet megállapítani),melyeket világoskék gyönggyel és világoskék cérnával készült díszítőöltésekkel díszítettek.
Található még rajta 3 darab képeslap,az első türkizszínben,masnival és sárga középpel díszítve,melyen egy lányka van,a második lilás színű,mely talán felakasztható,a harmadik rózsaszínes-krémszínű virágmintás.
ezenfelül található rajta egy kék virágmintás textilből varrt dísz (talán angyalszárny),melyet világoskék szalaggal díszítettek.no,ez jó hosszú lett :D

GhostGirl írta...

Ui.: ha a 32.leselkedést én nyertem,miért Kera van beírva megfejtőnek? :)

Unknown írta...

Gyöngyökből fűzött csillagok, karányi- karácsonyfadíszek. Ezüst színű ékszerdrótra fűzve fehér, mályva, bordó, kék, ciklámenszínű, csiszolt, rizsszem, kása és tekla gyöngyökből készültek.
Bézs filcből készült szívecske kék fonallal, pelenkaöltéssel összevarrva, apró kék kásagyöngyökkel díszítve.
Kék-fehér virágos anyagból készült szívecske, kék szatén masnival, ami egyben az akasztója is, talán egy kis virágos dísz is van rajta. Alul talán a boldogság kék madarának farkincája kukucskál?
Jobb oldalon pedig 3 féle anyagból készült karácsonyi hangulatú kép látható, mindegyik akasztóval ellátva. Zöld, lila és virágos mintával.

bolyet írta...

Hú hát itt nagyon pazar és bőséges a"kínálat"...
Szóval, különböző színű és nagyságú, formájú gyöngyökből készített csillagok melyek akár medálok akár karácsonyfadíszek is lehetnek!Fehér, gyöngyház, mályva,kék, rózsaszín színekben pompáznak!
Különböző ajándékkísérők melyek virágosak, kislányosak szépségesek.Zöld és árnyalatai,lilák és bézs,rózsaszín romantikus hangulatúak.
Textilből varrt szépségek úgy mint egy krém/vajszínű szívecske, kék gyöngyökkel dekorálva, pelenkaöltéssel szegve,mely fehér színű hímzőcérnával készült, akasztóval ellátva.A másik kettő is valami felakasztható dekoráció, ami lehet talán szívecske és madárka..Pamut textilből készült, halványkék alapon apró fehér virágos és szaténszalagokkal, masnival díszítettek!A csomag tehát nagy valószínűséggel 9 db szépséget tartalmaz...na és most vissza sem olvasom, hogy értelmes -e , mert örülök, hogy legalább össze tudtam szedni...:-))

Belinda írta...

GhostGirl! Picit félrevezető a dolog, a leselkedés számozása mindig eggyel kevesebb, mert az 1. sorsolás, az én ajándékom már ismert volt, így ott nem kukucskáltunk.:) tehát a 24. sorsoláshoz tartozik a 23. kukk.:)

Sturo írta...

Az alsó kék-fehér virágos textil egy mackó mancsa
felette filcből pelenkaöltéssel varrt,gyönggyel díszített csizma
felette ismét kék-fehér virágmintás textilből hosszúkás szív kék szalagmasnival díszített
három kásagyönyg- szalmagyöngy, tekla és csiszolt gyöngy felhasználásával csillag
három ajándékkísérő szerintem papírból

Sajnos dolgoznom kell, nem gyönyörködhetek itt, nem csurgathatom a nyálam és nem irígykredhetek.
Jutka

Belinda írta...

Vége!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...