2010. december 17., péntek

Adventi ajándéknaptár + kulcslyukjáték:) 25. sorsolás


Ezeket a kincseket rejti Ildina Mikulásának batyuja, és akinél mindez földet ér, az nem más, mint


Lesz mit tennie a fára és a fa alá egyaránt.:) Gratula, és szép karácsonyt mindkettőjüknek.

Lássuk, mit hoztak ki a megfejtők a dologból!
GhostGirl - Szóval: a képen látható 13 darab gyöngymedál,melyik 2csillag (vagy virág alakúak).Az 3első fehér,rózsaszín és lila gyöngyből készült (4a fehér és lila gömb alakú,míg a rózsaszín hosszúkásabb),a 5második sötét és világoskék csiszolt gyöngyökből,a 6harmadik pedig hófehér és bordó gyöngyök felhasználásával készült.
A képen van még egy fehér vagy krémszínű anyagból készített mobiltartó vagy dísz (így nem lehet megállapítani),7melyeket világoskék 8gyönggyel és 9világoskék cérnával készült 10díszítőöltésekkel díszítettek.
Található még rajta 113 darab képeslap,az első 12türkizszínben,13masnival és 14sárga középpel díszítve,melyen egy lányka van,a második 15lilás színű,mely talán felakasztható,a harmadik 16rózsaszínes-krémszínű 17virágmintás.
ezenfelül található rajta egy 18kék virágmintás 16textilből varrt 19dísz (talán angyalszárny),melyet 20világoskék szalaggal díszítettek.no,ez jó hosszú lett :D

Kera - 1Gyöngyökből fűzött 2csillagok, karányi- 3karácsonyfadíszek. 4Ezüst színű ékszerdrótra fűzve 5fehér, mályva, bordó, kék, ciklámenszínű, 6csiszolt, rizsszem, kása és tekla gyöngyökből készültek.
7Bézs filcből készült 8szívecske 9kék fonallal, 10pelenkaöltéssel összevarrva, apró 11kék 12kásagyöngyökkel díszítve.
13Kék-fehér 14virágos anyagból készült 15szívecske, 16kék 17szatén 18masnival, ami egyben az 19akasztója is, talán egy kis virágos dísz is van rajta. Alul talán a boldogság kék madarának farkincája kukucskál?
Jobb oldalon pedig 203 féle anyagból készült 21karácsonyi hangulatú 22kép látható, mindegyik akasztóval ellátva. 23Zöld, lila és virágos mintával.


Bolyet - Szóval, 1különböző színű és nagyságú, formájú 2gyöngyökből készített 3csillagok melyek akár 4medálok akár 5karácsonyfadíszek is lehetnek!6Fehér, gyöngyház, mályva,kék, rózsaszín színekben pompáznak!
Különböző 7ajándékkísérők melyek 8virágosak, kislányosak szépségesek.9Zöld és árnyalatai,lilák és bézs,rózsaszín 10romantikus hangulatúak.
11Textilből varrt szépségek úgy mint egy 12krém/vajszínű szívecske, 13kék gyöngyökkel dekorálva, 14pelenkaöltéssel szegve,mely 15fehér színű hímzőcérnával készült, 16akasztóval ellátva.A másik kettő is valami 17felakasztható dekoráció, ami lehet talán 18szívecske és madárka..19Pamut textilből készült, 20halványkék alapon apró fehér virágos és 21szaténszalagokkal, 22masnival díszítettek!A csomag tehát nagy valószínűséggel 9 db szépséget tartalmaz...na és most vissza sem olvasom, hogy értelmes -e , mert örülök, hogy legalább össze tudtam szedni...:-))

Sturo - Az alsó 1kék-fehér virágos 2textil egy mackó mancsa
felette filcből 3pelenkaöltéssel varrt,4gyönggyel díszített csizma
felette ismét 5kék-fehér 6virágmintás 7textilből 8hosszúkás 9szív 10kék 11szalagmasnival díszített
12három 13kásagyönyg- szalmagyöngy, tekla és csiszolt gyöngy felhasználásával 14csillag
15három 16ajándékkísérő szerintem 17papírból

Na most jött el a pillanat, amikor nem vállalom a döntés felelősségét, és holtversenyt hirdetek GhostGirl, Kera és Bolyet között. Rendesen belezavarodtam a dologba!:) 




Kulcslyukjáték - mindenkinek!

Elérkeztünk a  "négyes döntőhöz", amikor már csak négy ajándék és négy játékos van hátra. A holnapi első sorsolás tárgya látható a kulcslyuk mögött, gigike ajándéka. Igen szép darab, műfajában a második a játékban. (A blogja talán többet elárul, mint én:) 
Holnap megint mindkét sorsolás este lesz, mert a Mackókirálynő 1. szülinapi ünnepségén veszek részt mint hű alattvaló!:) 







A játék lényege, hogy minél pontosabban és részletesebben tippeld meg, mi látható a kulcslyuk mögött. Azok, akik helyesen tippeltek, a legvégén sorsoláson vesznek részt, és a nyertes illő jutalomban részesül.:) Bárki részt vehet a játékban (kivéve természetesen az ajándék alkotóját:). Egyetlen feltétel, hogy hagyj itt egy bejegyzést a tippeddel. (Ha hirdeted a játékot a blogodon, azt megköszönöm szépen.:) Megadom az ajándék alkotójának blogcímét, két okból: egyrészt így kiegyenlítettebbek az esélyek, másrészt ezeknek a játékoknak kimondatlan céljuk, hogy a magunk és a résztvevők blogját népszerűsítsük egy kicsit. Így aztán szabad a kutakodás, keresgélés. (Természetesen azt nem garantálom, hogy az ajándék tényleg fenn van a blogon!:)

10 megjegyzés:

Sturo írta...

Karácsonyi színösszeállítás:piros-
arany, zöld,mintás szalagból hungarocell koszorúalapra articsóka technikával készített karácsinyi ajtódísz "kopogtató, de én el tudnám képzelni adventi asztaldísznek átlényegülve is!
Jutka

Sturo írta...

Olvasva a bejegyzéseket még hozzátenném: skótkockás a zöld mintás anyag

Sturo írta...

Bocsi, de nagyon szétszórt vagyok! gombostűvel rögzített

Unknown írta...

Sziasztok!
Szerintem ez egy skótkockás (melyben aranyszálal is futnak), piros és talán zöld- arany mintás selyem szalagból
hungarocel koszoró alapra, articsóka technikával, gombostűvel (mely arany vagy ezűstfejes- de nem látni a csillogásától) készített karácsonyi koszorúdísz ajtóra vagy asztalra. A koszorú tetején piros selyem szalag lehetde az is meglehet hogy,zöld- aranyszegélyes mellyel az ajtóra lehet rögzíteni.
Nagyon szép!
Gratulálok a készítőjének!
Eszter

Cimbilimbi írta...

Ildina, fantasztikus vagy! Varrás is, gyöngy is, szerelés is, minden mi szemnek-szívnek szép! Nóri szerencsés vagy :D Meg is érdemled!
Az új ajándéknak már a színei fantasztikusak, alig várom hogy lehulljon a kulcslyuk :) És boldog születésnapot a kismackónak!

tideke írta...

Karácsonyi ajtó koszorú, piros, ill. zöld-piros skótkockás szalag arany szállal, aricsóka technikával készítve, hungarocel koszorú karikára gombostűvel felhelyezve, a tetején piros színű szalaggal. Kész gyönyörűség

GhostGirl írta...

Karácsonyi ajtódísz,piros-arany-zöld színnel (talán skótminta is),articsóka technikával készítve,melyet hungarocell koszorú alapra gombostűkkel fogattak fel (a gombos tű talán arany vagy ezüst színű fejű.A koszorú tetején piros szalaggal,talán ezzel lehet fölakasztani.

bolyet írta...

Egy karácsonyi hangulatú ajtókopogtató /koszorú/.Persze aki asztali díszként szeretné úgy is jó!
Szintén egy klasszikus színösszeállítás:zöld-piros-arany.Valószínűleg itt a piros szín dominál inkább.
Széles szalagokból készült úgynevezett Articsóka technikával.Ez a technika a Patchwork egyik alfaja, műfaja miszerint ez esetben az egyformára szabdalt anyagdarabokat/négyzet/ egyforma alakokra hajtogatjuk/háromszög/ és gombostű segítségével pikkelyszerűen felhelyezzük az alapra, hogy egymást szépen fedjék.Jelen esetben az egyszínű "pikkelyeket" kockás "pikkelyek" teszik még vidámabbá.Az alap vagy szalma esetleg hungarocell koszorú.Tetején középen egy széles piros szalagból masni van.

Unknown írta...

Piros és skót kockás, aranyozott mintás selyemszatén szalagokból készült adventi koszorú, ajtódísz, karácsony dísz. Úgynevezett articsóka technikával készült. Hungarocell koszorú alapra vannak a felszabdalt és csúcsosra hajtogatott anyagdarabkák sok-sok gombostűvel feltűzdelve. Tetején egy piros szatén masni díszítésnként. Felül egy akasztóval van ellátva.

Belinda írta...

Lezárult!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...