2010. december 19., vasárnap

Adventi ajándéknaptár + kulcslyukjáték:) 27-28. sorsolás

Íme Barbaral ajándéka, a szép kis díszek, amikből 3 db van, ez a kulcslyuk alapján mondhatni váratlan fordulat!:) És aki megnyerte


Nemhiába drukkolt annyira, bejött az 1 a 3-hoz esély! :) Gratula, és kellemes ünnepeket mindkettőtöknek.


A második ajándék Katus dekoratív szütyője, és nincs értelme húzkodni, most már nem lehet másként, mint hogy Nencsi nyerte meg, ők ketten voltaképpen ajándékot cserélnek. Azonban még nincs vége az izgalmaknak, mert csak Katus meg én tudjuk, hogy Nencsi ajándéka mi lesz. Majd este kiderül!:)

Vesézés:
KrisztinaBarbaral - 1karácsonyfa dísz, 2csillag alakú, 3keresztszemes hímzéssel díszítve, közepén kicsi 4szív alakú 5gombbal.
Katus- lehet nagyon melléfogok, szerintem ez egy 1táska,a 2kék árnyalataival készűlt 3kitűzővel, amelyiken egy szintén 4virág alakú 5gomb található.

RykiBarbaral ajándéka: 1rózsaszínű 2keresztszemes hímzéssel díszített 3karácsonyi lógóka, 4szív alakú 5gombbal, 6mind a két oldala egyformán díszítve és nagyon szeretnééém :)

Katus: kötött kékszínű fonalból készült, 1virágos 2gombbal díszített 3szatyor, vagy szütyő. A vállpántja 4kék 5virágos mintás 6textil lehet és szerintem ez is nagyon szép ajándék :)

GhostGirlBarbara: 1rózsaszín alapra 2sötétrózsaszínnel 3keresztszemes hímzés,4szív alakú 5gombbal,6mindkét oldala hímezve.7Karácsonyi dísz.

Katus:szerintem ez egy 1kék színű (talán 2farmer) 3szatyor vagy táska.a pántja 4világoskék színű,5fehér 6virágokkal,és egy 7virág kitűző van rajta,melynek 8alsó rétege a pánt anyagából,a 9felső a szatyor anyagából készült,és 10virág alakú gombbal van díszítve,melyet 11piros cérnával varrtak fel.


Mindkét esetben GhostGirl volt a legalaposabb (a piros cérna már egyenesen doktorátust érdemelne a tudományágban:)




Utolsó kulcslyukjáték - mindenkinek!


Egy igen aranyos versenyző maradt utoljára, aki, már nem titok többé, Katusé lesz. Azonban mindenki találgathat, és kutakodhat Nencsi blogjában estig.:)





A játék lényege, hogy minél pontosabban és részletesebben tippeld meg, mi látható a kulcslyuk mögött. Azok, akik helyesen tippeltek, a legvégén sorsoláson vesznek részt, és a nyertes illő jutalomban részesül.:) Bárki részt vehet a játékban (kivéve természetesen az ajándék alkotóját:). Egyetlen feltétel, hogy hagyj itt egy bejegyzést a tippeddel. (Ha hirdeted a játékot a blogodon, azt megköszönöm szépen.:) Megadom az ajándék alkotójának blogcímét, két okból: egyrészt így kiegyenlítettebbek az esélyek, másrészt ezeknek a játékoknak kimondatlan céljuk, hogy a magunk és a résztvevők blogját népszerűsítsük egy kicsit. Így aztán szabad a kutakodás, keresgélés. (Természetesen azt nem garantálom, hogy az ajándék tényleg fenn van a blogon!:)

8 megjegyzés:

Gykrisztina írta...

Horgolt játék, szerintem egy kutya, világos és sötétbarna színekből, rövid pálcákkal horgolva.
Jó volt "kukucskálni":))
Nekem nincs blogom, de szeretném megmutatni, hogy miket készítek:
http://picasaweb.google.com/gykriszti6

Barbaral írta...

Gratulálok Ryki, valahogy megéreztem, hogy a Tiéd lesz:)
A címedet majd írd meg!!!

GhostGirl írta...

szerintem ő egy sötét és világosbarna színű fonalból horgolt játék,egy kiskutya,rövidebb pálcákkal van horgolva,a szeme,orra szája úgy érzem,fekete fonalból van horgolva.

Katus írta...

Drága Belinda!
Szerintem valami félreértés van, mert én már nyertem ajándékot Kerától. Ha jól emlékszem a 10. fordulónál. Ez a horgolt szépség valaki másé lesz. Nem maradt ki valaki?

rozandi írta...

Sötét és világosbarna fonalból rövidpálcákkal horgolt szarvas figura/játék. Szeme tán fekete , orrát én pirosra készíteném (mint Rudolfnak van)és horgolva.

Katus írta...

Világos és sötétbarna fonalból horgolt rénszarvasra tippelek (rövid pálcákkal).

Belinda írta...

Húha, utánanéztem, és meglehet, tideke maradt ki. Mégis jobb lett volna még kihúzni azt a két cetlit! :)
Most a munkahelyemen vagyok, otthon rögvest megteszem!

Ryki írta...

De jó, úgy látszik minden kívánságom teljesül :) Megnyertem a lógókákat és megkértem a babát, hogy a Karácsonyt még itthon szeretném tölteni és ma mondta az orvos, hogy még nagyon jól érzi magát odabenn :))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...